OSTALE NOVICE
Stran
od 9
8.3.2017
Mednarodni nogomet
Nekdanji vezist Arsenala Robert Pires demantira razlago trenerja Arsenala Arsena Wengerja, da je Alexis Sanchez v Liverpoolu na klopi obsedel zaradi taktičnih razlogov.
0
7.3.2017
Mednarodni nogomet
Čilski as Alexis Sanchez je znova viralna zvezda. Tokrat je v ospredju njegov smeh po petem zadetku Bayerna in piki na i Arsenalovi polomiji v Ligi prvakov.
18
6.3.2017
Mednarodni nogomet
Potem ko je v javnosti pricurljala informacija o sporu med Alexisom Sanchezom in soigralci na treningu pred tekmo v Liverpoolu, se je oglasil Ian Wright in vsaj deloma stopil na stran Čilenca.
8
Mednarodni nogomet
Alexis Sanchez tekme proti Liverpoolu ni začel, ker se je sprl s soigralci in celo zapustil trening. Vse več oprijemljivih informacij, da je letošnja sezona njegova zadnja pri londonskem Arsenalu.
10
5.3.2017
Mednarodni nogomet
Trener Arsenala Arsene Wenger stoji za svojo odločitvijo, da odličnega Čilenca Alexisa Sancheza ni imenoval v začetno enajsterico za derbi proti Liverpoolu.
8
18.2.2017
Mednarodni nogomet
Več tisoč navijačev v Čilu pripravlja miroljuben protest, katerega namen bo zvezdniku Arsenala Alexisu Sanchezu sporočiti, da si ga Londončani ne zaslužijo.
11
16.2.2017
Mednarodni nogomet
Bayernova nogometna lekcija je v Angliji sprožila nov val zgražanja na račun nekonkurenčnosti Arsenala. Nov evropski polom zmanjšuje argumente za nadaljevanje dve desetletji trajajoče vladavine Arsena Wengerja.
45
17.1.2017
Mednarodni nogomet
Napadalec Arsenala Alexis Sanchez je priznal utajo davkov v času, ko je branil barve Barcelone. Čilenec je poravnal svoje obveznosti, a primer še ni zaključen.
13
15.1.2017
Mednarodni nogomet
Ko je ob vodstvu s 4:0 Arsene Wenger zamenjal Alexisa Sancheza, ta tega ni najbolje prenesel. Čilenec je snel rokavice, jih brcnil, nato pa se še pokril čez glavo.
2
6.1.2017
Mednarodni nogomet
Trener Arsenala Arsene Wenger zatrjuje, da želi čilenski zvezdnik Alexis Sanchez ostati član moštva. Francoz kljub temu opozarja, da ima klub omejitve pri sklepanju pogodb z igralci.
9
Stran
od 9