OSTALE NOVICE
Stran
od 9
26.4.2017
Mednarodni nogomet
Trener Arsenala Arsene Wenger je zatrdil, da čilski zvezdnik Alexis Sanchez poleti ne bo zapustil Arsenala, pa čeprav to pomeni, da bi ga topničarji lahko kasneje izgubili brez odškodnine.
9
7.4.2017
Mednarodni nogomet
Prišel je april, mesec, v katerem naj bi trener Arsenala Arsene Wenger razkril, če se bo od "topničarjev" res poslovil. A Francoz se razkritju še izmika.
2
4.4.2017
Mednarodni nogomet
Alexis Sanchez, ki mu pogodba z Arsenalom poteče prihodnje leto, bi se utegnil preseliti nazaj v italijansko Serie A. Za njegov podpis naj bi setam zanimala predvsem oba milanska velikana.
12
30.3.2017
Mednarodni nogomet
Trener Arsenala Arsene Wenger je izrazil prepričanje, da želita Mesut Ozil in Alexis Sanchez ostati člana londonskega kluba, izrazil pa je pomislek glede svoje lastne prihodnosti.
0
29.3.2017
Mednarodni nogomet
V pogovoru za Arsenalov klubski spletni kanal je Alexis Sanchez spregovoril o svojih nogometnih začetkih in o igranju na zaporniškem igrišču njegovega domačega mesta.
0
8.3.2017
Mednarodni nogomet
Nekdanji vezist Arsenala Robert Pires demantira razlago trenerja Arsenala Arsena Wengerja, da je Alexis Sanchez v Liverpoolu na klopi obsedel zaradi taktičnih razlogov.
0
7.3.2017
Mednarodni nogomet
Čilski as Alexis Sanchez je znova viralna zvezda. Tokrat je v ospredju njegov smeh po petem zadetku Bayerna in piki na i Arsenalovi polomiji v Ligi prvakov.
18
6.3.2017
Mednarodni nogomet
Potem ko je v javnosti pricurljala informacija o sporu med Alexisom Sanchezom in soigralci na treningu pred tekmo v Liverpoolu, se je oglasil Ian Wright in vsaj deloma stopil na stran Čilenca.
8
Mednarodni nogomet
Alexis Sanchez tekme proti Liverpoolu ni začel, ker se je sprl s soigralci in celo zapustil trening. Vse več oprijemljivih informacij, da je letošnja sezona njegova zadnja pri londonskem Arsenalu.
10
5.3.2017
Mednarodni nogomet
Trener Arsenala Arsene Wenger stoji za svojo odločitvijo, da odličnega Čilenca Alexisa Sancheza ni imenoval v začetno enajsterico za derbi proti Liverpoolu.
8
Stran
od 9