OSTALE KOLUMNE
Stran
od 32
18.10.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Maribor je včeraj za devetdeset minut pozabil igrati nogomet. Bolj kot pričakovan poraz proti močnemu nasprotniku skrbi način, kako je Maribor razpadel po vseh šivih.
37
10.10.2017
Slovenski nogomet
Prednostna naloga novega selektorja mora biti prepričati igralce, javnost in nadrejene, da poudarjanje surove realnosti in lastnih omejitev nista način, ki bi tlakoval pot do velikih uspehov.
11
6.10.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Srečko Katanec v petih letih gradnje reprezentance ni zgradil ničesar. Ravno nasprotno, marsikaj je porušil. Oddelal bo le še Škotsko, nato pa ima Slovenija končno priložnost, da stopi na novo pot.
77
27.9.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Maribor je bil v Sevilli nekonkurenčen, kar pa mu gre upoštevajoč vse dejavnike težko zameriti. Najbolj zanimivo vprašanje je, kako se bo po lekciji na jugu Španije pobral pred prihajajočimi tekmami.
16
21.9.2017
Slovenski nogomet
Domžalčani so po blestečih evropskih nastopih hitro preklopili na staro mentaliteto iskanja zunanjih sovražnikov, s katero sami sebe demantirajo kot moštvo, ki bi lahko razbilo ali začinilo duopol Maribora in Olimpije.
14
2.9.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Srečko Katanec vztraja pri svojem, zakrčena reprezentanca prav tako. Nogometna zveza Slovenije (NZS) pa že dolgo ni ponudila argumenta, zakaj je Katanec še primeren za selektorja. Katanec to zaupanje izkorišča.
74
30.8.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Kevin Kampl dokazuje svojo muhavost, saj bo izpustil dve morda ključni reprezentančni tekmi. A ne bo ostal le brez tekem, ostal je tudi brez simpatij slovenske javnosti, ki težko oprošča tovrstna izmikanja.
83
24.8.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Letošnja sezona se bo zapisala v anale slovenskega nogometa. Maribor je še enkrat več presegel vsa realna pričakovanja. Rasel je iz tekme v tekmo in v celoti povrnil "DNK starega Maribora". Nagrada je sanjska.
24
18.8.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Brez izgovorov in bunkerja, z natančnim planom in maksimalno mero poguma. Simon Rožman z Domžalami dokazuje, da Maribor ni več osamljen v sposobnosti presenečenja na evropski sceni.
7
17.8.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Zategnjen pas Maribora je povečal tveganje za neuspeh v evropskih kvalifikacijah, ki pa se je državnim prvakom obrestovalo. Do evropske jeseni so prišli po zaslugi znova odkrite kakovosti znotraj moštva - Marcosa Tavaresa.
20
Stran
od 32