OSTALE NOVICE
Stran
od 5
23.9.2017
Evropske lige
Spartak iz Moskve bo moral zaradi dogodkov na tekmi v Ljudskem vrtu plačati 60 tisoč evrov denarne kazni, za nameček pa v Sevillo ne bo smel odpeljati svojih navijačev.
0
18.9.2017
Evropske lige
Spartak iz Moskve je minuli konec tedna znova dosegel manj od pričakovanega, saj se je z novincem v ligi Tosnom razšel z remijem. Miha Mevlja na klopi, Matija Boben izgubil proti CSKA.
0
14.9.2017
Evropske lige
Evropska nogometna zveza (UEFA) je odprla disciplinski postopek zoper Spartak iz Moskve, ker je eden od navijačev na igrišče izstrelil pirotehnični izstrelek.
8
Evropske lige
Oglejte si izstrelek, ki je v Ljudskem vrtu poletel iz tribune s Spartakovimi navijači in skoraj zadel sodnika tekme Deniza Aytekina. Rusom za nevaren incident grozi huda kazen.
19
13.9.2017
Evropske lige
Darko Milanič je uspešno preživel ognjeni krst v ligi prvakov in to, kot je prepričan, v slogu. Maribor je odigral odlično tekmo, Milaniča so navdušile številne priložnosti, malce pa mu je tudi žal, da Maribor ni zmagal.
27
Evropske lige
Maribor je vzpodbudno začel sezono med evropsko elito. Državni prvaki so odigrali dobro tekmo z ruskim Spartakom, preživeli zaostanek in izborili veliko točko. Najboljši pri Mariboru strelec Damjan Bohar.
36
Evropske lige
Trener Spartaka Massimo Carrera ne dvomi v to, da njegove varovance v Ljudskem vrtu, nesrečnem kraju za ruski nogomet, čaka težka naloge. Provokacij iz slovenske strani ne komentira.
1
Evropske lige
V Ljudskem vrtu bo nocoj znova zadonela kultna himna največjega klubskega tekmovanja na svetu. V goste prihaja moskovski Spartak, ki je v ligi prvakov nazadnje nastopil v sezoni 2012/13.
14
12.9.2017
Evropske lige
Maribor bo uvodno tekmo lige prvakov odigral proti prvaku Rusije, ki ima po šampionski sezoni precej težav in v domačem prvenstvu ne najde pravega ritma. Še posebej škriplje obramba.
1
10.9.2017
Evropske lige
Spartak iz Moskve je na generalki pred torkovim gostovanjem v Ljudskem vrtu z 1:0 premagal Rubin iz Kazana in se povzpel na sedmo mesto prvenstvene lestvice v Rusiji.
0
Stran
od 5