Uredništvo    17. julij 2017
Gareth Bale o izzivih pri kraljevem klubu

Nikoli nisem pomislil na odhod

Najdražji igralec v zgodovini Reala iz Madrida Gareth Bale trdi, da navkljub težavam in izjemno močni konkurenci nikoli ni niti pomislil na to, da bi vse vrnil v Anglijo.
SORODNE NOVICE
Valencia nadaljuje povratek me...
19.11.2017 | Evropske lige
Nihče še ni nadoknadil desetih...
19.11.2017 | Evropske lige
Griezmann je del družine
19.11.2017 | Evropske lige
Če bodo žaljivke, bi lahko zap...
18.11.2017 | Evropske lige
Joaquin še ne bo prenehal
17.11.2017 | Evropske lige
Griezmann: Derbi moramo dobiti...
17.11.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Valižan Gareth Bale je eden manj zadovoljnih členov zasedbe dvakratnih zaporednih evropskih prvakov. V minuli sezoni je zaradi poškodb zbral vsega 27 nastopov, v času njegove odsotnosti pa se je konkurenca v moštvu močno zaostrila, saj sta predvsem Isco in Marco Asensio, njegova največja tekmeca za minute, kazala odlično formo. Prav zaradi vzpona omenjenih dveh nogometašev so se pričele pojavljati govorice, da bi se bil Real svojemu najdražjemu igralcu vseh časov pripravljen odpovedati, sploh če bi bil v igri znesek, ki bi še presegel odškodnino, ki jo je zanj kraljevi klub odštel Tottenhamu.

Bale je intervjuju za Marco priznal, da zaradi težav s kolenom že dolgo ni mogel zaigrati "na polno", istočasno pa je še zatrdil, da odhod iz Madrida ne pride v poštev.

"Nikoli nisem niti pomislil na to, da bi odšel. Vem, da si bo težko povrniti mesto in status v moštvu, a prav to je razlog, zakaj sem pri Real Madridu," je povedal Bale.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE