Anže Zajič   12. februar 2014
Kdaj bo Kostas Mitroglou debitiral v Angliji?

Še vedno ni nared

Težave s kolenom so krive, da Kostas Mitroglou še vedno ni debitiral v dresu Fulhama. Slednji je sicer na zadnji dan januarskega roka zanj plačal kar enajst milijonov funtov.
SORODNE NOVICE
Tottenham potrdil Sanchezov pr...
18.8.2017 | Evropske lige
Pritegnila me je veličina Unit...
18.8.2017 | Evropske lige
Tottenham podira rekord
18.8.2017 | Evropske lige
Kupiti Arsenal, odpustiti Weng...
18.8.2017 | Evropske lige
Costa: Hočem samo Atletico!
17.8.2017 | Evropske lige
Pep zdaj lovi še Evansa
17.8.2017 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Fulham je podrl klubski rekord, da je Kostasa Mitroglouja pripeljal v Anglijo, toda navijači tega londonskega prvoligaša še vedno čakajo na debi vročega Grka. Mitroglou je v prvem delu sezone gole zabijal kot po tekočem traku, posledično so se zanj ogreli številni znani klubi. Olympiakos ga je na koncu prodal Fulhamu, ki je zanj plačal kar 11 milijonov funtov. Pričakovanja so zaradi tega še toliko višja, toda navijači zaenkrat še niso imeli priložnosti videti v akciji novega člana svojega ljubljenega kluba.
 
"Še vedno se močno trudimo, da bi ga usposobili za napore, ki jih terja igranje v Premier League. Toda pomembno je, da bo čas pravi, tako za nas kot tudi zanj. Lahko povem, da se trudi, da napreduje iz dneva v dan. A še vedno bo prezgodaj, da bi v sredo zaigral proti Liverpoolu," je sporočil trener Fulhama Rene Meulensteen. 25-letni napadalec, ki je za Olympiakos zabil 62 golov na 148 tekmah, ima sicer določene težave s kolenom, zato bo tudi potreboval nekaj več časa, da bo povsem nared za dokazovanje na Otoku.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE