Anže Zajič   29. julij 2010
Fulham vendarle našel novega trenerja

Po Hodgsonu se bo trudil Hughes

Mark Hughes, nekdanji selektor Walesa, ki se je moral decembra posloviti od klopi Manchester Cityja, bo v prihodnji sezoni sedel na klopi londonskega Fulhama.
SORODNE NOVICE
Uživam trdno podporo vodstva
19.10.2017 | Evropske lige
Mourinho naj raje razmišlja o ...
19.10.2017 | Evropske lige
Zmaga je za separatiste
18.10.2017 | Evropske lige
Leicester se je razšel s Shake...
17.10.2017 | Evropske lige
Mourinho bi podpisal, a le za ...
17.10.2017 | Evropske lige
Kane bi lahko postal novi Tott...
17.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Potem ko je dogovor z Martinom Jolom tik pred dvanajsto padel v vodo, ker ga pri Ajaxu niso želel izpustiti iz svojega objema, so sedaj pri angleškem prvoligašu Fulhamu le našli novega trenerja. Londončane, ki so se v minuli sezoni prebili celo v veliki finale lige Europa, kjer pa je bil madridski Atletico premočan nasprotnik, bo v prihodnje vodil Mark Hughes, ki bo tako na klopi belo-črnih zamenjal Roya Hodgsona. Slednji je pred kratkim prevzel Liverpool, Hughes pa se v svet aktivnih nogometnih trenerjev vrača po lanskem decembru, ko so ga odpustili pri Manchester Cityju.

Nekdanji vrhunski nogometaš, ki je igral tudi za Manchester United, Barcelono in Chelsea, je trenersko kariero začel kot selektor Walesa, na klopi katerega se je obdržal kar pet let. Leta 2003 bi reprezentanco skorajda popeljal na Euro 2004, a je bila v dodatnih kvalifikacijah Rusija premočan nasprotnik. V klubski nogomet ga je premamil Blackburn, leta 2008 je nato sedel na klop Cityja. Pri Fulhamu ga čaka precej manj denarja kot pri sinje modrih, kljub temu pa bodo pričakovanja ogromna. Še zlasti po tako uspešni sezoni, kot je bila za londonski klub minula.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE