Damjan Tratnik   4. junij 2014
Norveški branilec po šestih letih zapustil Fulham

Odpoved po elektronski pošti

Izkušeni norveški branilec Brede Hangeland je po šestih letih zapustil angleški Fulham. Odločitev o prekinitvi sodelovanja je prejel kar po elektronski pošti.
SORODNE NOVICE
Rooney osrečil stare in nove n...
21.8.2017 | Evropske lige
Nasri iz Cityja v Antalyaspor
21.8.2017 | Evropske lige
Mourinhov United, drugi del
21.8.2017 | Evropske lige
Ibra že naslednji teden spet v...
20.8.2017 | Evropske lige
Nasri bo zaigral z Eto'ojem
20.8.2017 | Evropske lige
Poraz navkljub rekordni posest...
20.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Norveški branilec Brede Hangeland, s 199 centimetri najvišji branilec v angleškem nogometu, zapušča vrste londonskega Fulhama, pri katerem je uspešno nastopal kar šest let. V Houstonu rojeni nogometaš je v preteklih letih sodil med najbolj cenjene branilce v angleškem nogometu, zato zagotovo pri iskanju novega delodajalca ne bo imel velikih težav. Hangeland je kljub temu presunjen nad slovesom od Fulhama, saj ga je še posebej razžalostil način, na katerega so mu v klubu povedali, da po izpadu v drugo ligo nanj ne računajo več.

"Odločitev so mi v klubu sporočili preko elektronske pošte. Pred tem se z nikomer v klubu nisem pogovarjal o svoji pogodbi, zato sem bil milo rečeno zelo presenečen,"
je povedal Hangeland.

V Fulhamu se po presenetljivem izpadu pričakovano dogaja večja čistka, saj so poleg Hangelanda klub zapustili tudi Damien Duff, Steve Sidwell, Giorgos Karagounis, Mahamadou Diarra in John Arne Riise.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE