Uredništvo    16. februar 2013
Pajtim Kasami se je vrnil v Švico

Iz Fulhama v Luzern

Prestop v Pescaro mu ni bil usojen, na zadnji dan zimskega prestopnega roka v Švici pa se je Pajtim Kasami vendarle poslovil od Fulhama. V prihodnje bo igral za Luzern.
SORODNE NOVICE
Zmaga je za separatiste
18.10.2017 | Evropske lige
Leicester se je razšel s Shake...
17.10.2017 | Evropske lige
Mourinho bi podpisal, a le za ...
17.10.2017 | Evropske lige
Kane bi lahko postal novi Tott...
17.10.2017 | Evropske lige
Mahrez rešil lisice
16.10.2017 | Evropske lige
Uradno: Newcastle je naprodaj
16.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
V Švici se je zimski prestopni rok končal šele včeraj, to pa so izkoristili pri Luzernu, pri katerem so se okrepili z nogometašem, ki je doslej igral v Premier League. V Makedoniji rojeni nekdanji mladi švicarski reprezentant Pajtim Kasami je od leta 2011 dalje branil barve Fulhama, a je v tem času za Londončane odigral vsega peščico tekem. Ob koncu januarja bi se moral vrniti v Italijo, kjer je že igral za Palermo, toda njegov prestop v Pescaro je v vodo padel zaradi težav z dokumentacijo. Sedaj takšnih težav ni bilo in 20-letnik je podpisal za Luzern.

Pajtami, ki je kot mladinec igral tudi za Liverpool in Lazio, se bo pri Luzernu dokazoval vsaj do konca sezone, za toliko časa ga je Fulham posodil na štadion Swissporarena. Kasami bo lani drugemu najboljšemu klubu v Švici prišel še kako prav, saj je Luzern trenutno šele na osmem mestu in se bo moral še potruditi za obstanek med elito.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE