Uredništvo    14. februar 2017
Robert Lewandowski pred prvo tekmo z Arsenalom

Če bomo mi pravi...

Čeprav Bayern trenutno ni v ravno najboljši formi, je Robert Lewandowski pred prvo tekmo z Arsenalom prepričan, da slednji ob pravi igri Bayerna ne bo imel veliko priložnosti za gol.
SORODNE NOVICE
Football Leaks pokukal v James...
19.8.2017 | Evropske lige
Braco prepovedal kajenje Ancel...
19.8.2017 | Evropske lige
Vrača se Bundesliga: Pet ugoto...
18.8.2017 | Evropske lige
Ljudski vrt razprodan za Hapoe...
18.8.2017 | Evropski pokali
Tavares potrebuje "družbo"
17.8.2017 | Evropski pokali
Z malo sreče in navijači bo šl...
17.8.2017 | Evropski pokali
(foto: Getty Images)
Ob žrebu para osmine finala Lige prvakov Arsenal - Bayern so verjetno le redki optimisti londonski ekipi (slednjo je Bayern v zadnjih letih že dvakrat izločil) dajali kaj prida veliko možnosti za uspeh. Situacija pa se je v zadnjem obdobju nekoliko spremenila, za to pa je poskrbel predvsem Bayern, ki na igrišču ne navdušuje. Bavarci sicer vodijo v Bundesligi in še naprej zmagujejo, a to počnejo v skrajno neprepričljivem tonu. Kljub temu je zvezdnik Bayerna Robert Lewandowski prepričan, da je Bayern tisti, ki bo odločil, kako se bo ta dvoboj razpletel. 

"Osredotočiti se moramo nase. Če bomo igrali kot znamo, potem Arsenal verjetno ne bo imel veliko priložnosti. Igrati pa moramo dobro od zadaj naprej. Arsenal ima dobre igralce. Vedo, kaj pomeni igrati v Ligi prvakov. Vsi nestrpno čakamo na to tekmo, za nas bo to velik izziv. Upam, da bomo dobro odigrali," je za uradno klubsko spletno stran dejal Lewandowski. 

"Naš plan je doseči vsaj en gol in nobenega prejeti. To bi bilo dobro," je še dodal Poljak, ki je pred Bayernom igral za njegovega tekmeca Borussio Dortmund
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE