Damjan Tratnik   4. januar 2012
Ruski naftni mogotec se ponuja Bayernu

Bayern v pogovorih z Gazpromom

Nemški velikan Bayern Munchen je pričel pogovori z ruskim naftnim velikanom Gazpromom, ki želi po Schalkeju sponzorirati še bavarski klub.
SORODNE NOVICE
Bayern odprl novo nogometno ak...
22.8.2017 | Evropske lige
Bayern v drugem krogu z Leipzi...
20.8.2017 | Evropske lige
Na dveh tekmah padel le en zad...
20.8.2017 | Evropske lige
Pred dvema tednoma je bila vel...
20.8.2017 | Evropske lige
Slavil gol in potrgal vezi
20.8.2017 | Evropske lige
Zorc: Pod ceno ne gremo
19.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Predsednik največjega nemškega kluba Bayerna Uli Hoeness je priznal, da je klub pričel pogovore z ruskim naftnim velikanom Gazpromom, ki je v nemškem nogometu že prisoten kot največji sponzor Bayernovega tekmeca Schalkeja. Rusi imajo na nemškem tržišču velike načrte, prihod v sponzorsko strukturo Bayerna pa po Hoenessovih na dogovor s Schalkejem ne bi vplival.

"Moj prijatelj Clemens Tonnies (predsednik Schalkeja –op.p.) mi je zagotovil, da ta posel na Schalke ne bi vplival," je povedal Hoeness.

Nemški mediji zaenkrat še ne poročajo o tem, koliko sredstev naj bi bil Gazprom pripravljen vložiti v Bayern, prav tako pa tudi še ni znano, ali bi Gazprom na mestu generalnega sponzorja kluba nasledil Deutsche Telekom.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
ales10 4.1.2012, 22:47 Prijavi komentar
Še en super sponzor za Bayern: sem bi prej malo na pagu in gledal glavne sponzorje in sicer so to: AUDI, DEUTSCHE TELEKOM, ADIDAS, LUFTHANSA, ALLIANZ, HYPOVEREINSBANK, YINGLI SOLAR, skratka sami giganti in potem ni čudno, da jim gre tako dobro :)
die machine 4.1.2012, 16:12 Prijavi komentar
Tako je.
bayern 4.1.2012, 12:42 Prijavi komentar
Narobe ste prevedli. Hoeness je zagotovil Schalkeju, da bojo šli v posel le če bo Gazsprom ostal sponzor Schalkeja, ker nočejo jim ukrast sponzorja. Torej Hoeness je Toniesu zagotovil, da posel ne bo imel vpliva na Schalke.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE