Damjan Tratnik   3. avgust 2010
Poškodba Arjena Robbna odmeva v Nemčiji

Bavarci so jezni na Nizozemce

Pri nemškem velikanu Bayernu so za vnovično poškodbo Arjena Robbna obtožili nizozemsko reprezentanco. Prepričani so, da je Robben na SP 2010 igral, čeprav ne bi smel.
SORODNE NOVICE
Nad Leipzig in Dortmund brez M...
23.10.2017 | Evropske lige
V Nemčiji nedelja brez zmagova...
22.10.2017 | Evropske lige
Prvi Anglež v zgodovini Dortmu...
22.10.2017 | Evropske lige
Bayern ruši finančne rekorde
21.10.2017 | Evropske lige
Bayern nedosegljiv svet za Cel...
18.10.2017 | Evropske lige
Z moškostjo preprečil zadetek
16.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
V vodstvu nemškega velikana Bayerna so prepričani, da je strokovni štab skupaj z medicinskim osebjem reprezentance Nizozemske glavni krivec za vnovično poškodbo Arjena Robbna. Kot smo že poročali, bo moral 26-letnik počivati vsaj dva meseca, potem ko si je znova poškodoval stegensko mišico. Slednja - in sicer na levi nogi - je strgana, zato so pred zvezdnikom tedni mirovanja in Bayern bo odigral kar nekaj tekem, preden se bo Robben lahko vrnil v ekipo Louisa Van Gaala.

"Gre za zelo resno poškodbo," je sporočil klubski zdravnik Hans-Wilhelm Müller-Wohlfarth in nadaljeval z oštevanjem nizozemskih nogometnih veljakov: "Zame osebno je neodgovorno, da niso postavili podrobne diagnoze njegovega zdravstvenega stanja, in da so mu dovolili igrati. Sam sem jim ponudil pomoč, a me niso vzeli v poštev." Pri Bayernu so hkrati sporočili, da gre za staro poškodbo, ki jo je nekdanji nogometaš madridskega Reala staknil že pred svetovnim prvenstvom. Nato je sicer počival nekaj dni, a občutno premalo. Na igrišče se je vrnil, ko je bila mišica še vedno načeta, zato se je stanje sedaj zgolj poslabšalo.

Ob tem je zanimivo, da so na uradni spletni strani kluba iz Münchna sprva objavili sila ogorčeno in obtožujoče sporočilo za javnost, ki pa so ga nato zamenjali za precej bolj umirjeno verzijo. "Logično - pri Bayernu smo zelo, zares zelo besni. Še enkrat več bo moral naš klub plačati račun, ki je nastal, ker se je nogometaš poškodoval med igranjem za reprezentanco," pravi Karl-Heinz Rummenigge iz vodstva Bayerna, ki je hkrati napovedal, da se bo nemški prvak uradno pritožil pri nizozemski zvezi, obrniti pa se namerava tudi na Mednarodno nogometno zvezo (FIFA), od katere naj bi zahteval odškodnino.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
RONI 4.8.2010, 01:09 Prijavi komentar
STEKLENI!!!!!!!!!!
Ducky 3.8.2010, 22:01 Prijavi komentar
točno tako!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE