Anže Zajič   20. avgust 2013
Vaclav Kadlec bo igral v Bundesligi

Eintracht pripeljal Čeha

Eintracht je v novo sezono štartal z dvema porazoma in le enim doseženim golom, sedaj bo poskušal za boljše rezultate poskrbeti tudi mladi češki napadalec Vaclav Kadlec.
SORODNE NOVICE
Nad Leipzig in Dortmund brez M...
23.10.2017 | Evropske lige
V Nemčiji nedelja brez zmagova...
22.10.2017 | Evropske lige
Prvi Anglež v zgodovini Dortmu...
22.10.2017 | Evropske lige
Bayern ruši finančne rekorde
21.10.2017 | Evropske lige
Z moškostjo preprečil zadetek
16.10.2017 | Evropske lige
Novaković bi spet igral za Köl...
16.10.2017 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Nadarjeni Vaclav Kadlec, nogometaš, ki je v prejšnji sezoni za Sparto zabil 19 golov na 36 tekmah, se je poslovil od Prage, kariero pa bo nadaljeval v Nemčiji. 21-letnik se je za sodelovanje dogovoril z Eintrachtom, s klubom iz Frankfurta je podpisal štiriletno pogodbo. Koliko so Nemci odšteli za napadalca, ki ima že dva nastopa za češko člansko reprezentanco (na enem se je vpisal tudi med strelce, leta 2010 je postal najmlajši strelec v zgodovini izbrane vrste svoje države), ni znano.

"Vesel sem, da nam je uspelo izpeljati prestop do konca. Za naše standarde je igralec stal veliko, ne glede na vse pa moramo biti previdni s pričakovanji. Fantje je še mlad in bo v celoti razvit nogometaš šele čez nekaj let. A vseeno smo ga zelo veseli, saj smo dobili nogometaša, ki nam bo v napadu ponudil drugačno opcijo," je zadovoljen trener Eintrachta Armih Veh, tudi Kadlec, ki so mu zaupali številko 10, je vesel, ker se je preselil v eno najmočnejših lig na svetu: "Tukaj bom lahko še dodatno razvil svoj talent. Eintracht se je dolgo boril zame, prestop pa je bil sklenjen na obojestransko zadovoljstvo."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE