Anže Zajič   13. maj 2015
Mario Gomez ne razmišlja o slovesu od Firenc

Spoštoval bo pogodbo

Nemški napadalec Mario Gomez je spregovoril o svoji prihodnosti. Mediji ga povezujejo z odhodom iz Fiorentine, Gomez pa odgovarja, da njihove trditve ne držijo povsem.
SORODNE NOVICE
Začetek milanske renesanse?
20.8.2017 | Evropske lige
Birsa postal zvezda večera
20.8.2017 | Evropske lige
Juventus neuspešno lovil Kovač...
19.8.2017 | Evropske lige
Kalinić še streljaj od prestop...
19.8.2017 | Evropske lige
Uradno: Matuidi je član stare ...
19.8.2017 | Evropske lige
K Fiorentini tudi Pezzella
18.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Bosta Josip Iličić in Mario Gomez tudi v naslednji sezoni še soigralca? Oba nogometaša mediji povezujejo z odhodom iz Fiorentine. Iličića so predvsem januarja, o Nemčevi prihodnosti se šušlja tudi v zadnjih tednih. Čeprav je Gomez v Firence pripotoval z visokimi ambicijami, pa je dejstvo, da mu veliko zadovoljstva prestop tja ni prinesel. Ne samo, da je bil velikokrat poškodovan, tudi golov ni bilo toliko, kot bi si jih želel. Za Fiorentino je tako odigral 47 tekem, zabil pa le 14 zadetkov.
 
Zato ne preseneča, da so mediji začeli namigovati, kako naj bi se naveličal mučenja pri vijoličastih. Toda 29-letnik je sedaj ponudil drugačno resnico. "Sem nogometaš Fiorentine, pogodbo imam še za dve leti. Na žalost sem imel ogromno težav s poškodbami, to je vplivalo na moje predstave. Ne glede na vse sem zabijal na pomembnih tekmah in imam občutek, da se vračam v najboljšo formo. Mislim, da bo v prihodnje marsikaj drugače," je dal vedeti nekdanji nogometaš Stuttgarta in Bayerna. Mar to torej pomeni, da bo ostal v Firencah? Bomo videli...
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE