Anže Zajič   9. avgust 2010
Alberto Gilardino zanikal govorice, da želi zapustiti Fiorentino

Sporoča, da je motiviran

Italijanski napadalec Alberto Gilardino je zadovoljen pri Fiorentini. Odhod drugam ga ne zanima, trenerju pa sporoča, da je zelo motiviran za dokazovanje.
SORODNE NOVICE
Juventus ujel Matuidija!
16.8.2017 | Evropske lige
Repas se seli v Caen!
16.8.2017 | Evropske lige
Roma zaenkrat brez desetice
16.8.2017 | Evropske lige
Spalletti: Perišić hoče ostati
14.8.2017 | Evropske lige
Odločitev je sprejel klub
14.8.2017 | Evropske lige
Bolj živ kot kdajkoli
14.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Zapustil bo Italijo, odšel bo v Francijo. Poslovil se bo od Fiorentine, postal bo novi član Marseilla. Tako in drugače se je na Apeninskem polotoku namigovalo v zadnjih tednih, toda Alberto Gilardino pravi, da se njegov klubski status vsaj v letošnjem poletnem prestopnem roku ne bo spremenil.

"Novi trener Fiorentine Siniša Mihajlović pravi, da želi imeti v svoji ekipi le motivirane nogometaše in lahko je brez skrbi - sem zelo, zelo motiviran," pravi nekdanji nogometaš Parme in AC Milana ter nadaljuje: "Če temu ne bi bilo tako, bi vodstvo kluba kar sam pravil, naj me proda. Moja velika želja je ostati pri Fiorentini."

Gilardino naj bi bil sicer v Firencah nezadovoljen, ker se vijoličasti niso prebili v Ligo prvakov, medtem ko bi mu Marseille slednjo lahko ponudil. "V klubu vlada velika želja po vnovični odlični sezoni, še zlasti, ker se prejšnja ni iztekla povsem po naših željah. Škoda, ker smo ostali brez Stevana Jovetića, ki je za nas zelo pomemben, toda prepričan sem, da bo tisti, ki bo zaigral namesto njega, dal zares vse od sebe," je še dodal 28-letni nogometaš.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE