Anže Zajič   1. november 2013
Vratar Fiorentine Neto je bil pred časom na robu obupa

Razmišljal o koncu kariere

Brazilski vratar Norberto Neto je moral skozi pravi pekel, da je postal prvi čuvaj mreže pri Fiorentini. Ko je bilo najtežje, je 24-letnik celo razmišljal, da bi kar končal svojo kariero.
SORODNE NOVICE
Vprašanje je le, kako bo izpla...
17.8.2017 | Evropske lige
Uradno: Simeone jr. v Fiorenti...
17.8.2017 | Evropske lige
Juventus ujel Matuidija!
16.8.2017 | Evropske lige
Roma zaenkrat brez desetice
16.8.2017 | Evropske lige
Spalletti: Perišić hoče ostati
14.8.2017 | Evropske lige
Tako ga je "spekel" Dybala
14.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Norberto Neto je v tej sezoni prvi vratar Fiorentine, toda Brazilec je razkril, da je bilo njegovo življenje še nedolgo tega sila manj prijetno. 24-letnik se je v Firence preselil leta 2011, zgolj v sezoni 2013/14 pa je odigral več tekem (15) kot poprej v vseh ostalih (14). Neto ima torej danes dober razlog za zadovoljstvo, a poudarja, da je še nedolgo tega resno razmišljal kar o koncu svoje kariere.

"Dejstvo je, da sem se želel vrniti v Brazilijo in končati kariero. Toda nato sem resno premislil o vsem skupaj in se odločil za nov začetek. Nadaljeval sem, ker sem se želel izkazati v Firencah. Osredotočil sem se na svojo pot, ob tem pa moram poudariti, da so mi pomagali tudi vsi v klubu, ki so ves čas verjeli vame. Vedel sem, da se mi je ponudila izjemna priložnost, zato je ne glede na vse nisem želel zapraviti. Je bilo pa zelo težko. Tukaj sem bil že tri leta, a nisem igral. To je bilo zame pravo mučenje, ki pa ga je sedaj k sreči konec," je pojasnil nekdanji član Atletico Paranaenseja.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE