Anže Zajič   21. avgust 2013
Vincenzo Montella podpisal novo pogodbo s Fiorentino

Ostal bo še nekaj časa

Pred časom eden najboljših italijanskih napadalcev Vincenzo Montella bo še nekaj časa ostal pri Fiorentini. S klubom iz Firenc je trener članske ekipe podpisal novo pogodbo.
SORODNE NOVICE
Padla prva trenerska glava v S...
17.10.2017 | Evropske lige
Evrogol Romula osrečil Verono
16.10.2017 | Evropske lige
Milan potrebuje več časa
16.10.2017 | Evropske lige
Ni bilo prekrška za enajstmetr...
16.10.2017 | Evropske lige
Sploh ne morem opisati
16.10.2017 | Evropske lige
Blagajniki Interja slavijo rek...
15.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Vincenzo Montella, svoj čas odličen napadalec, ki je gole zabijal kot po tekočem traku, se vedno bolj dokazuje tudi kot trener. V minuli sezoni je Montella svoj klub Fiorentino popeljal do četrtega mesta v Serie A, vijoličasti so le za las ostali brez Lige prvakov. Za nameček je njegova ekipa gojila napadalen in za oko lep nogomet, zaradi česar se je mnogim še dodatno prikupil. Ne glede na vse pa Montella v tem trenutku še ne razmišlja, da bi odšel kam drugam, morda v kakšen še večji klub. Če bi, zagotovo ne bi podpisal nove pogodbe s Fiorentino.

"To je le formalnost, o podaljšanju sodelovanja smo se dogovorili že pred časom. Rad bi se zahvalil in klubu in navijačem za njihovo podporo. Sedaj se moramo posvetiti delu, pred nami so zahtevne preizkušnje," pravi 39-letni strokovnjak, ki se je na štadion Artemio Franchi preselil leta 2012, pred tem je vodil tudi Catanio in za kratek čas Romo, kjer je bil le začasni trener. Kot nogometaš je sicer v svoji karieri na 373 tekmah zabil kar 187 golov, igral pa je za Empoli, Genoo, Sampdorio, Romo in Fulham.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE