Anže Zajič   13. maj 2014
Vincenzo Montella o svoji prihodnosti pri Fiorentini

Ostal bo, če bodo želeli

Mladi italijanski strokovnjak Vincenzo Montella pravi, da se preveč govori o njegovi prihodnosti, hkrati verjame, da bo tudi v naslednji sezoni sedel na klopi Fiorentine.
SORODNE NOVICE
Po naslov tudi brez tebe
23.8.2017 | Evropske lige
Marotta zaprl vrata Baldeju in...
22.8.2017 | Evropske lige
Uradno: Cancelo v Interju
22.8.2017 | Evropske lige
Uradno: Kalinić je rossonero
22.8.2017 | Evropske lige
Rai: AC Milan se zanima za Mar...
21.8.2017 | Evropske lige
Je možno? Odhaja tudi Marchisi...
21.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Vincenzo Montella ne dvomi, da bo tudi v naslednji sezoni sedel na klopi Fiorentine. Pri slednji je že dve sezoni, obe je končal na četrtem mestu Serie A. Za Ligo prvakov se je letos boril predvsem z Napolijem, ki pa je bil premočan nasprotnik, enako velja za tekmo finala pokala, kjer so Neapeljčani prav tako ugnali klub iz Firenc. Kljub vsemu Montella verjame, da ima še naprej zaupanje uprave.
 
"O moji prihodnosti se preveč govori, so druge stvari, na katerih moramo delati. Tudi sam moram napredovati, saj sem še mlad, izkušnje pa so velikokrat precej pomembnejše od znanja. Naredil sem napake, priznam, naredil jih bom še več. Toda pomembno je, da se iz njih učiš. Bom tudi v naslednji sezoni trener Fiorentine? Verjamem, da bom. In tako bo, dokler mi ne bo nekdo rekel drugače," pravi nekdanji napadalec, ki je sicer kot največje razočaranje sezone 2013/14 izpostavil dejstvo, da sta morala Giuseppe Rossi in Mario Gomez zaradi poškodb počivati več mesecev: "Sanjal sem, kako bo igrati z njima v napadu, ker jih nisem imel na voljo, pa je bilo vse skupaj seveda precej težje."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE