Anže Zajič   18. september 2015
Josip Iličić v ligi Europa obnovil poškodbo gležnja

Koliko časa bo počival Jojo?

Fiorentina je izgubila uvodno tekmo lige Europa, hkrati pa ostala brez dveh nogometašev. Poškodoval se je tudi Josip Iličić, ki je na četrtkovem obračunu obnovil poškodbo gležnja.
SORODNE NOVICE
Milan ima finančne težave
24.10.2017 | Evropske lige
Inter bi zmaga dvignila na vrh
24.10.2017 | Evropske lige
Počilo je med Allegrijem in Dy...
23.10.2017 | Evropske lige
Juve z desetimi zadel šestkrat
22.10.2017 | Evropske lige
Brez lige prvakov bomo morali ...
22.10.2017 | Evropske lige
Ramires na poti v Inter
22.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Fiorentina je skupinski del lige Europa začela s porazom, v Firencah je morala priznati premoč Baslu. Vijoličasti so sicer povedli, toda Švicarjem je nato uspel preobrat za tri točke. Morda bi bilo drugače, če se ne bi poškodovala kar dva nogometaša domačih in če Gonzalo Rodriguez ne bi prejel rdečega kartona, a po toči je seveda prepozno zvoniti. Eden od dveh poškodovanih je tudi Josip Iličić, reprezentant Slovenije je na igrišču preživel le prvi polčas.
 
Jojo je sicer obnovil poškodbo, ki jo je staknil že na tekmi z Estonijo v kvalifikacijah za Euro 2016. Muči ga gleženj, v Firencah pa se bojijo, da sedaj Gorenjca čaka nekoliko daljši počitek. To je vse prej kot dobra novica tudi za Srečka Katanca, ki ga oktobra čaka zaključek kvalifikacij za evropsko prvenstvo v Franciji. "Ne počnimo drame zaradi poraza, iz takšnih udarcev smo se znali vedno veliko naučiti. Bolj me skrbita poškodbi Astorija in Iličića," pravi prvi mož Fiorentine Andrea Della Valle.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE