Damjan Tratnik   18. avgust 2015
Joaquin je na pragu povratka k Betisu

Jojo ostaja še brez enega tekmeca?

Josip Iličić bo pri Fiorentini morda ostal še brez enega tekmeca za mesto v začetni enajsterici. Španski veteran Joaquin je na pragu povratka v vrste Betisa.
SORODNE NOVICE
Padla prva trenerska glava v S...
17.10.2017 | Evropske lige
Evrogol Romula osrečil Verono
16.10.2017 | Evropske lige
Milan potrebuje več časa
16.10.2017 | Evropske lige
Ni bilo prekrška za enajstmetr...
16.10.2017 | Evropske lige
Sploh ne morem opisati
16.10.2017 | Evropske lige
Blagajniki Interja slavijo rek...
15.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Ena od težav Josipa Iličića v Fiorentini je bila vselej ta, da je v moštvu vladala silna konkurenca za mesta v začetni enajsterici. Fiorentina je imela v lanski sezoni ogromen igralski kader, še posebej pester pa je bil izbor za mesta v napadu, zaradi česar je nekdanji trener Vincenzo Montella veliko rotiral in nenehno iskal prave kombinacije.

Pred pričetkom nove sezone se zdi, da se je konkurenca precej zgostila. Nemec Mario Gomez se je preselil v turški Bešiktaš, Alessandru Diamantiju in Albertu Gilardinu so se iztekle posoje in ne bosta ostala v Firencah, poslovil pa se je tudi odlični Egipčan Mohamed Salah, ki bo kariero nadaljeval pri Romi. Iličiću se tako obeta bolj standardno mesto v začetni enajsterici – napad je od omembe vrednih novincev močnejši le za Hrvata Nikolo Kalinića – saj naj bi bil na pragu odhoda tudi španski veteran Joaquin, ki je v zadnjih letih v ekipi Fiorentine igral precej vidno vlogo.

Seviljski časniki poročajo, da je Joaquin tik pred povratkom v vrste svojega matičnega kluba Betisa, pri katerem je po ocenah strokovnjakov edinič v svoji karieri igral v skladu s svojim velikim potencialom. Po slovesu od Betisa, ki ga je zapustil pri 25 letih za rekordno odškodnino – kupila ga je Valencia – je Joaquin v zadnjih letih uspešno branil barve Malage in Fiorentine, pri kateri je v zadnjih dveh sezonah v italijanskem prvenstvu odigral 49 tekem in dosegel štiri zadetke.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
Valencian 18.8.2015, 13:08 Prijavi komentar
Auu to bo rajanje v Betisu :)
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE