Anže Zajič   30. november 2012
Artem Milevski bo morda odšel v Serie A

Fiorentina zanimiva opcija

Pri Dinamu, kjer igra že vso svojo kariero, nanj ne računajo več. Artem Milevski bo januarja zapustil Kijev, zelo verjetno pa se zdi, da bo po novem nosil dres Fiorentine.
SORODNE NOVICE
Juventus neuspešno lovil Kovač...
19.8.2017 | Evropske lige
Juventus obrambo naslova začen...
19.8.2017 | Evropske lige
Kalinić še streljaj od prestop...
19.8.2017 | Evropske lige
Uradno: Matuidi je član stare ...
19.8.2017 | Evropske lige
K Fiorentini tudi Pezzella
18.8.2017 | Evropske lige
Vprašanje je le, kako bo izpla...
17.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Artem Milevski bo januarja eden tistih nogometašev, ki bodo očitno zamenjali delodajalca. Kot je razkril igralčev menedžer, je 27-letnik naprodaj, saj pri Dinamu iz Kijeva, pri katerem sicer igra že vso kariero, očitno ne računajo več nanj. Kot je dodal Malik Arkinov, mu ponudb za njegovega varovanca ne manjka, zelo verjetno pa je, da bo Milevski januarja odšel v Italijo, kamor ga vabi Fiorentina, ki že nekaj časa (neuspešno) išče novega napadalca.

"Dinamo je Milevskega postavil na seznam za prodajo, ponudbe zanj pa so že prišle iz Velike Britanije in Rusije. Toda bolj ga zanima odhod kam drugam - bili smo tudi v stikih s Fiorentino in Bešiktašem, kar sta enkratni priložnosti za njegovo kariero," pravi Arkinov. V Minsku rojeni nogometaš, ki je doslej 50 nosil tudi dres Ukrajine, za člansko ekipo Dinama igra zadnjih 10 let, v tem času pa je na 273 tekmah zabil tudi 87 golov. A v tej sezoni se je njegova minutaža občutno zmanjšala, zato niti ne čudi preveč, da je naprodaj.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE