Uredništvo    25. avgust 2012
Stevan Jovetić ostaja v Italiji

Fiorentina ga ne da

Stevan Jovetić ostaja pri Fiorentini. Italijani so odločeni, da črnogorskega napadalca zadržijo, čeprav se zanj zanima bogati Manchester City.
SORODNE NOVICE
Počilo je med Allegrijem in Dy...
23.10.2017 | Evropske lige
Juve z desetimi zadel šestkrat
22.10.2017 | Evropske lige
Brez lige prvakov bomo morali ...
22.10.2017 | Evropske lige
Ramires na poti v Inter
22.10.2017 | Evropske lige
Video: Sarma kot betonski zid
22.10.2017 | Evropske lige
Miccoli zaradi izsiljevanja v ...
21.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Črnogorski napadalec Stevan Jovetić je želja nekaterih klubov, v prvi vrsti angleškega prvaka Manchester Cityja. Roberto Mancini, ki spremlja številne nogometaše, je ugledal tudi Jovetića, ki pa za zdaj ostaja pri italijanskem prvoligašu Fiorentini. 22-letni Črnogorec, tudi član črnogorske izbrane vrste, je za Fiorentino preveč pomemben nogometaš, res pa je tudi to, da Manchester City zanj prav resno ni zgrabil.

"Naši lastniki bo bili glede Stevana Jovetića zelo jasni. Ni naprodaj. Po dveh slabih sezonah nas ni med najboljšimi italijanskimi klubi, a želimo začeti znova. To leto bo prehodno," je dejal športni direktor Fiorentine Daniele Prade, ki želi pred koncem prestopnega roka okrepiti moštvo. Nekaj govora je bilo celo o našem Timu Matavžu, vendar novih informacij v zvezi z morebitnim prestopom ni. Kandidat za Fiorentino naj bi bil sicer tudi Arsenalov Nicklas Bendtner
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE