Uredništvo    20. oktober 2013
Vincenzo Montella po zmagi nad Juventusom

Ena najslajših

Vincenzo Montella je priznal, da je zmaga proti Juventusu ena najslajših v njegovi trenerski karieri. Giuseppeja Rossija, ki je dosegel hat-trick, pa je mislil celo zamenjati.
SORODNE NOVICE
V Torinu vse po starem
19.8.2017 | Evropske lige
Juventus neuspešno lovil Kovač...
19.8.2017 | Evropske lige
Kalinić še streljaj od prestop...
19.8.2017 | Evropske lige
Uradno: Matuidi je član stare ...
19.8.2017 | Evropske lige
K Fiorentini tudi Pezzella
18.8.2017 | Evropske lige
Vprašanje je le, kako bo izpla...
17.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Fiorentini je danes uspel veliki met. Dobila je namreč zahtevno srečanje z aktualnim italijanskim državnim prvakom Juventusom. Fiorentina je zaostajala že z 0:2, a se je uspela pobrati in na koncu tudi zmagati s 4:2. Hat-trick je zabil prerojeni Giuseppe Rossi

Trener Vincenzo Montella pa je, preden je začel zadevati, celo razmišljal, da bi v ZDA rojenega Rossija celo zamenjal! "To je nedvomno ena največjih zmag v moji karieri. Nikakor nismo uspeli zadeti. Enajstmetrovka je spremenila ritem tekme. Uspelo nam je, čeprav smo zaostajali za dva gola, čeprav smo izgubili Ambrosinija, čeprav je imel Rossi težave s hrbtom. Juventusu je težko zabiti štiri zadetke, posebej, če ga vodi Antonio Conte. Da nam je to uspelo v 15 minutah, pa je sploh sijajno.Velika hvala navijačem. Kar pa se Rossija tiče, sem ga želel zamenjati, vendar je igralec, ki lahko obrne potek tekme tudi, ko ne igra dobro," je dejal ponosni Montella. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE