Uredništvo    21. februar 2014
Josip Iličić prednost daje ekipnemu uspehu

Da le zmagujemo

Josip Iličić se je včeraj veselil zmage svoje Fiorentine in tudi novega zadetka v vijoličastem dresu ,pred katerim pa prednost daje ekipnim uspehom.
SORODNE NOVICE
Triumf realnega sanjača
18.8.2017 | Evropski pokali
Vedel sem, da Domžale znajo ig...
18.8.2017 | Evropski pokali
K Fiorentini tudi Pezzella
18.8.2017 | Evropske lige
Navijači Legie s sporočilom za...
18.8.2017 | Evropski pokali
Torcida razgrajala na Goodison...
18.8.2017 | Evropski pokali
Tudi velikim lahko diktiramo t...
17.8.2017 | Evropski pokali
(foto: Getty Images)
Fiorentini je sinoči uspelo. Klub iz Firenc je namreč dobil prvo tekmo šestnajstine finala lige Europa na Danskem, kjer je gostoval pri Esbjergu in na koncu slavil s 3:1. Svoj delež k zmagi italijanske ekipe je prispeval tudi slovenski reprezentant Josip Iličić, ki se je uspel otresti kritik in visokih pričakovanj in z nekaj dobrimi predstavami prepričal tudi največje skeptike.

"Odigrali smo dobro tekmo. Ni bilo lahko. Mislim, da tega dvoboja še ni konec, naše izkušnje nas učijo, da moramo ostati previdni," je po tekmi povedal nekdanji nogometaš Maribora. 

Iličić in soigralci so bili v zadnjem obdobju, ko je njihova forma nihala, deležni števlnih kritik in očitkov, zmaga na Danskem je zato prava reakcija nanje. "Normalno je, da so kritike, če izgubljaš. Vseh tekem pač ne moreš zmagati. Kar se mojega gola tiče, sem ga vesel, a je precej bolj pomembno to, da ekipa zmaguje. Mislim, da se moram še dokazovati."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
OGLAŠEVANJE