Damjan Tratnik   17. februar 2016
Milan Badelj na pragu slovesa od Firenc

Badelj poleti zapušča Fiorentino

Zastopnik hrvaškega reprezentanta Milana Badlja je napovedal, da bo odlični vezist poleti zaradi »nerazumevanja vodstva kluba« zapustil Fiorentino.
SORODNE NOVICE
Po naslov tudi brez tebe
23.8.2017 | Evropske lige
Marotta zaprl vrata Baldeju in...
22.8.2017 | Evropske lige
Uradno: Cancelo v Interju
22.8.2017 | Evropske lige
Uradno: Kalinić je rossonero
22.8.2017 | Evropske lige
Rai: AC Milan se zanima za Mar...
21.8.2017 | Evropske lige
Je možno? Odhaja tudi Marchisi...
21.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Slovenski reprezentant Josip Iličić bo poleti kot vse kaže izgubil pomembnega soigralca. Hrvaški vezist Milan Badelj, ki se je po prihodu iz nemškega Hamburga zasidral v moštvu, bo poleti po vsej verjetnosti zapustil klub, med vrsticami pa gre razumeti, da razlog tiči v denarju. Njegov zastopnik je namreč brez ovinkarjenja priznal, da je od vodstva Viole pričakoval več "razumevanja", a ker ga ni dobil, bo nekdanja člana Dinama iz Zagreba odpeljal drugam.

"Sprašujete, če ga res spremlja Valencia? Zaenkrat drži le to, da Milan poleti zapušča Fiorentino. V to sem povsem prepričan. Mesto je sijajno, Milan uživa v njem, navijači ga obožujejo, a težava je nekje drugje,"
je za portal Violanews povedal Badljev zastopnik Dejan Joksimović.

"Milana sem v Firence pripeljal za majhen denar, veliko sem potoval, hodil na pogovore, a za vse to nisem prejel niti enega evra. Edini način, da sem poplačan za trud, je ta, da Milan zapusti klub. Miki lahko igra na najvišji ravni v vseh evropskih prvenstvih. Izbrali smo Fiorentino in tukaj se je izkazal kot velik profesionalec. Žal klub ne spoštuje ne njega ne mene in zato smo se odločili temu narediti konec. Ima dovolj možnosti po celotni Evropi."

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE