Uredništvo    17. junij 2017
Po slovesu legende prihod nove legende?

Van Persie po sledeh Kuyta?

Nizozemski mediji poročajo, da obstajajo vse večje možnosti za povratek Robina van Persieja, ki bi po 13 letih lahko nase znova nadel majico matičnega Feyenoorda.
SORODNE NOVICE
Šahtar že pri dveh zmagah
17.10.2017 | Evropske lige
PSV trese mreže kot za stavo
15.10.2017 | Mednarodni nogomet
Napoli se je ogrel z zmago
26.9.2017 | Evropske lige
PSV razgrajal po Utrechtu
24.9.2017 | Mednarodni nogomet
City kaže zobe celi Evropi
13.9.2017 | Evropske lige
Četrta tekma, četrti gol
10.9.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Pri Feyenoordu so se z vsemi častmi pred tedni poslovili od Dirka Kuyta, ki je ob povratku v Rotterdam odigral vidno vlogo ob prvem slavju državnega prvaka po kar 18 letih čakanja,. Kuyt je po izjemnem podvigu sklenil svojo kariero, kot vse kaže pa je njegov pravljičen zaključek kariere navdihnil bržčas celo največjega igralca, ki je v zadnjem času vzklil pri aktualnih nizozemskih prvakih.

Sijajni napadalec Robin van Persie je po poročanju nizozemskih medijev pripravljen na povratek v svoj matični klub, katerega je sicer zapustil že pred dolgimi 13 leti, ko se je podal v London k Arsenalu. Van Persie v zadnjih dveh sezonah brani barve turškega Fenerbahčeja, pri katerem je v tem času sicer zabil 36 zadetkov, a kljub temu ni pustil pretirano navdušujočega vtisa in zato ne gre verjeti v to, da bi ga njegovi turški delodajalci kaj prida zadrževali pred odhodom. Njegovemu prihodu je naklonjen tudi trener moštva Giovanni van Bronckhorst.

"Zagotovo bi odgovarjal našemu slogu igre. Upoštevajoč, kako je igral včasih in kaj vse je dosegel v svoji karieri, bi nam bil zagotovo v veliko pomoč in njegov prihod bi bil pomenil veliko okrepitev za naš klub," je povedal Van Bronchkorst.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE