Uredništvo    9. avgust 2017
Dva nekdanja španska golgeterja odhajata v Carigrad

Po Negredu v Turčijo še Soldado

Po Alvaru Negredu, ki je pred tednom dni postal novi član Bešiktaša, se v Turčijo seli tudi njegov rojak Roberto Soldado, ki zapušča Villarreal in se seli v Fenerbahče.
SORODNE NOVICE
Celti se je odprlo
16.10.2017 | Evropske lige
Atletico ima neverjetnega vrat...
16.10.2017 | Evropske lige
Prilagodili se bomo jedilniku
14.10.2017 | Evropske lige
Želimo znižati zaostanek
14.10.2017 | Evropske lige
Simeone namesto zelenice o pri...
14.10.2017 | Evropske lige
Guardiola je bil nespoštljiv
14.10.2017 | Evropske lige
(foto: /)
V turški prestolnici bosta v prihodnji sezoni v majicah dveh gorečih tekmecev nastopala dva španska napadalca, ki sta na vrhuncu moči slovela kot ena najboljših v španskem prvenstvu. Alvaro Negredo je zapustil Valencio in se preselil v Bešiktaš, v Carigradu pa bo po novem nastopal tudi 32-letni Roberto Soldado, ki je po dveh s poškodbami prežetima sezonama zapustil Villarreal in se za 5 milijonov evrov preselil v Fenerbahče.

Soldado je zrasel v mladinskem pogonu Reala iz Madrida, najboljše predstave pa je kazal v majici Valencie, pri kateri je z velikom uspehom nastopal tri leta. Njegova selitev v Tottenham v športnem smislu ni bilo najuspešnejša, pri Villarrealu pa je v zadnjih dveh letih zbral 43 nastopov in dosegel osem zadetkov.

Turški mediji poročajo, da je na pragu selitve v Fenerbahče tudi Brazilec Giuliano, ki je bil v minuli sezoni eden najboljših igralcev ruskega Zenita.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE