Anže Zajič   4. april 2013
Taribo West odgovoril nekdanjemu direktorju Partizana

Zečević govori bedarije

Nekdanji nigerijski reprezentančni branilec Taribo West je odgovoril Žarku Zečeviću, bivšemu direktorju beograjskega Partizana, ki trdi, da je Afričan v resnici precej starejši.
SORODNE NOVICE
Matin projekt pridobiva podpor...
20.10.2017 | Mednarodni nogomet
Scolari zapušča Guangzhou
20.10.2017 | Mednarodni nogomet
Video: Ko preprosto noče v gol...
19.10.2017 | Mednarodni nogomet
Blanc kandidat za klop ZDA
18.10.2017 | Mednarodni nogomet
Hrvati za mundial z Grki
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
FIFA je določila nehumane term...
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: splet)
Besede Žarka Zečevića, nekdanjega direktorja srbskega velikana Partizana, so še kako odmevale. Ko je bivši funkcionar črno-belih iz Srbije izjavil, da je bil Taribo West ob prestopu v Srbijo dejansko star 40 in ne 29 let, kot je pisalo v njegovih dokumentih, so njegove besede hitro povzeli tudi številni tuji mediji. In nastal je pravi škandal. Zečevićeve obtožbe pa so seveda prišle tudi do Westa, ki pravi, da omenjeni možakar ne ve dobro, kaj sploh govori.

"Če sem jih imel leta 2002 dejansko 40, koliko bi jih torej moral imeti sedaj? Ta gospod ni resen človek, zato ne vidim nič pomembnejšega v stavkih, ki jih je izrekel. Ko sem zapustil klub, sem še vedno igral sedem oziroma še več let na najvišji ravni. Ne vem, kako je bilo to možno, če sem jih imel že tedaj 40, kot trdi Zečević. Sploh ne mislim debatirati z njim. Naj se raje posveti obveznostim, ki jih ima v svojem klubu," je Zečeviću, ki ga sicer ni več v Partizanu, odgovoril West. Slednji je po podatkih, ki so na voljo, danes star 45 let, da nekaj smrdi, pa so sicer nekoliko kasneje menda ugotovili tudi pri Rijeki. Tja naj bi West prestopil leta 2007, a je posel padel v vodo, potem ko je menda reški zdravnik na podlagi stanja nogometaševih kolen ocenil, da je Nigerijec precej starejši, kot naj bi bil. Kakorkoli že, West je v Evropi zamenjal kar nekaj klubov, igral je za Auxerre, Inter, AC Milan, Derby County, Kaiserslautern, Partizan in Plymouth, kariero pa je končal leta 2008 kot član Paykana iz Irana.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
forza juve 5.4.2013, 08:21 Prijavi komentar
V resnici jih ma 65 pa še črn ni.. (-;
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE