Zoran Milićev   24. november 2010
Partizan je preprosto preslab

Za kaj več potrebujejo boljše igralce

Trener Partizana Aleksandar Stanojević obžaluje, ker je Partizan v Ligi prvakov še vedno brez točke. Za prihodnjo sezono si želi predvsem kakovostnih okrepitev.
SORODNE NOVICE
Liverpool je bil premočan za M...
17.10.2017 | Evropski pokali
Igralcem primanjkuje samozaves...
17.10.2017 | Evropski pokali
Liverpool je razdražen in neva...
17.10.2017 | Evropski pokali
Maribor sem vedno spoštoval
17.10.2017 | Evropski pokali
City je najmočnejši v Evropi
17.10.2017 | Evropski pokali
Poslastica na Etihadu
17.10.2017 | Evropski pokali
(foto: Getty Images)
Pred začetkom letošnje sezone v Ligi prvakov je trener Partizana Aleksandar Stanojević dejal, da bi mu bilo najbolj žal, če bi črno-beli udejstvovanje v najmočnejšem klubskem tekmovanju na svetu končali brez osvojene točke. Po petih odigranih krogih se zdi, da se bo črno-belim pripetilo prav to, sinočnji prepričljiv poraz proti Šahtaru je namreč dokazal, da je Partizan za enakovreden boj z najmočnejšimi evropskimi klubi v tem trenutku preprosto premalo kakovosten.

"Po domačem porazu z 0:3 lahko rečem le, da je Šahtar pokazal veliko razliko v kakovosti. Držali smo se do 55. minute, nato pa je bilo le še vprašanje, kako velika bo razlika. Pred začetkom Lige prvakov sem dejal, da bom obžaloval, če bomo končali z ničlo na našem kontu. Na žalost je pred nami gostovanje pri Arsenalu, ki je na dveh domačih tekmah zabil skupaj kar 11 zadetkov. Poizkusili bomo ohraniti našo čast," je po ukrajinskem orkanu na stadionu JNA dejal Stanojević.

Partizan bo, če bo želel v Ligi prvakov igrati vidnejšo vlogo, po Stanojevićevem prepričanju v prihodnje potreboval boljše igralce: "Potrebujemo kakovostne okrepitve. Ne takšne, ki jih imata Šahtar in Arsenal, vendar bomo morali več vlagati v kakovostne igralce. Šele tedaj bomo imeli možnost za enakovrednejši boj z močnimi nasprotniki."

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
Gate7 24.11.2010, 15:49 Prijavi komentar
hahahahahaha, topovska hrana so teli grobarčki.nikoli iz njih ni nič blo in nikoli nebo!!!LUZERJI!!!
gerrard 24.11.2010, 13:35 Prijavi komentar
I kada nebudeš prvi ti, i kada se čuju žvižduci, i tada ču PARTIZANE znaj da te volim ja !
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE