Uredništvo    6. november 2015
Gregor Balažic bo dolgo odsoten z nogometnih igrišč

Verjetno "out" za pol leta

Trener Partizana Ljubinko Drulović je potrdil, da je poškodba slovenskega branilca Gregorja Balažica hujše narave. Vse kaže na to, da srbski prvaki nanj ne bodo mogli računati več mesecev.
SORODNE NOVICE
Rekord Sociedada, Jose v družb...
20.10.2017 | Evropski pokali
Everton kaznoval vročekrvneža
20.10.2017 | Evropski pokali
Iličić v ekipi kroga
20.10.2017 | Evropski pokali
Wenger: Bili smo borbeni in vz...
20.10.2017 | Evropski pokali
Montella: Milan potrebuje vzpo...
20.10.2017 | Evropski pokali
Jojo blestel, zmaga Rijeke
19.10.2017 | Evropski pokali
(foto: uradna spletna stran kluba)
Pri Partizanu so v obrambi že tako šibki, sinoči pa so v Bilbau, kjer je Partizan gostoval v okviru lige Europa, ostali še brez slovenskega branilca Gregorja Balažica. Slednji se je poškodoval pri skoku in moral igrišče zapustiti že v 26. minuti. Ob poškodbi se je, bil je v težkih bolečinah, prijel za glavo, kar je bil slab znak. Kolenske vezi so zagotovo poškodovane, vprašanje je le katere in kako huda je poškodba. Prve informacije iz Partizanovega tabora niso najbolj optimistične.

Trener Ljubinko Drulović, ki je z ekipo sicer doživel hud poraz (5:1), je bil po tekmi namreč videti zelo zaskrbljen: "Tega sploh ne znam pojasniti. Res nimamo sreče. Pri Balažicu je situacija težja, nanj verjetno ne bomo mogli računati dlje časa. Plačujemo davek velikega števila tekem in utrujenosti."

Sedemindvajsetletni Balažic se tako za nekaj časa poslavlja od nogometnih zelenic. V letošnji sezoni je odigral 10 tekem v srbskem prvenstvu (dosegel je tudi en zadetek), eno v pokalu in tri v ligi Europa. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE