Miran Zore   16. junij 2012
Marko Šuler se bo kot kaže preselil med črno-bele

Šuler zelo blizu Partizanu

Branilec slovenske reprezentance Marko Šuler bo kot vse kaže resnično odšel v Partizan, potem ko so Beograjčani ostali brez Bolgara Bodurova.
SORODNE NOVICE
Zvezde novega tisočletja
7.10.2017 | Evropske lige
V Sevillo brez Šulerja
25.9.2017 | Slovenski nogomet
Beograjska vodila, pa remizira...
15.9.2017 | Evropske lige
Prvi strelec Partizana odšel v...
30.8.2017 | Evropske lige
Velik ulov za Partizan, prihaj...
28.8.2017 | Evropske lige
Srbski derbi po scenariju slov...
28.8.2017 | Evropske lige
(foto: SPS)
Nedavno smo poročali o tem, da se beograjski Partizan zanima za usluge slovenskega reprezentančnega branilca Marka Šulerja. Slednji je nato priznal zanimanje srbskega državnega prvaka, a izrazil tudi zaskrbljenost zaradi pogodbe z Gentom, ki ga ovira pri iskanju novega kluba. V zadnjih dneh naj bi se Šuler dogovarjal z Belgijci, ki nanj menda ne računajo več. Kaj se je uspel dogovoriti, ni znano, bo pa očitno svojo kariero nadaljeval v srbski prestolnici.

Srbski mediji namreč kolektivno poročajo o tem, da bo Šuler v kratkem obiskal Beograd. Partizanu namreč ni uspelo dobiti bolgarskega branilca Bodurova iz Litexa, druga opcija na tem igralnem položaju pa je prav Šuler, ki je zadnjo polsezono odigral na posoji pri izraelskem Hapoelu iz Tel Aviva in z njim postal pokalni zmagovalec. Ko oziroma če bo Šuler uspešno opravil zdravniški pregled in s Partizanom podpisal pogodbo, se bo svojim novim soigralcem pridružil na pripravah na Tari. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE