Anže Zajič   5. oktober 2010
Trener Partizana besen po porazu

Stanojević grozi z odhodom

Trener beograjskega Partizana Aleksandar Stanojević je po porazu pri Vojvodini igralce postavil pred dejstvo: če ne bo discipline, tudi njega ne bo zraven.
SORODNE NOVICE
Stojković se vrača v Partizan
16.8.2017 | Evropske lige
Partizan doživel prvi poraz
10.8.2017 | Evropske lige
Partizan prodal svojega najbol...
4.8.2017 | Evropske lige
Iz Knina sem, tam so vsi za Zv...
24.7.2017 | Evropske lige
Partizan segel globoko v žep
19.7.2017 | Evropske lige
Po Milenkoviću v Firence še Vl...
24.6.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Aleksandar Stanojević, trener, ki je beograjski Partizan šele drugič v njegovi zgodovini popeljal v Ligo prvakov, po prvem porazu črno-belih v državnem prvenstvu po 40 tekmah ni ostal ravnodušen. V Novem Sadu je Partizan izgubil z 0:2, Stanojevića pa je poleg slabe igre razjezila tudi izredna nedisciplina, saj sta kar dva njegova varovanca predčasno končala tekmo. 37-letni strokovnjak, ki je pred prihodom na Humsko 1 vodil srbsko izbrano vrsto do 19 let, je igralcem v primeru ponovitve takšnega scenarija zagrozil z odhodom.

"Razočaran sem nad svojimi igralci. To se je zgodilo zadnjič. Če se bo kaj takšnega ponovilo, bo moral oditi kateri od igralcev, ali pa bom odšel jaz. Sem mlad trener, a kljub temu česa takšnega ne bom toleriral. Vsak igralec lahko išče izgovore, a ne tisti, ki nosi dres Partizana. Klub je nad vsemi nami in zato ga moramo predstavljati njegovemu ugledu primerno. To je zadnje opozorilo,"
je igralcem zažugal Stanojević.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE