Damjan Tratnik   25. januar 2012
Slovo Nenada Bjekovića

Po 30 letih je odšel

Po 30 letih dela pri beograjskem Partizanu se zdaj tudi uradno poslavlja eden najbolj vplivnih nogometnih mož na prostoru nekdanje Jugoslavije. Nenad Bjeković zapušča Partizan.
SORODNE NOVICE
Zvezde novega tisočletja
7.10.2017 | Evropske lige
Beograjska vodila, pa remizira...
15.9.2017 | Evropske lige
Prvi strelec Partizana odšel v...
30.8.2017 | Evropske lige
Velik ulov za Partizan, prihaj...
28.8.2017 | Evropske lige
Srbski derbi po scenariju slov...
28.8.2017 | Evropske lige
Stojković se vrača v Partizan
16.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Srbski mediji poročajo, da je svojo dolgoletno zgodbo pri Partizanu končal nekoč eden najbolj vplivnih nogometnih mož na prostoru nekdanje Jugoslavije Nenad Bjeković. Zdaj že nekdanji svetovalec predsednika Partizana Dragana Đurića, je namreč izpraznil svojo pisarno na Humski ulici v Beogradu in se bo, kot vse kaže, le sprijaznil z upokojitvijo. 

Njegov odhod naj bi bil neposredno povezan s sporom, ki se je v minulih tednih odvijal v Partizanu in ki je razdelil predsednika Đurića ter zdaj že nekdanjega športnega direktorja Mladena Krstajića in prav tako nekdanjega trenerja Aleksandra Stanojevića. Prav Bjeković naj bi bil pobudnik oziroma najmanj veliki podpornik Krstajićevega in Stanojevićevega upora zoper predsednika Đurića. 

Pred funkcijo svetovalca predsednika je Đurić kar 25 let opravljal funkcijo športnega direktorja Partizana ter skrbel za kadrovanje in bil prav tako udeležen pri uspehih, ki jih je vsa ta leta beležil Partizan. Črno-beli se bodo od svojega dolgoletnega sodelavca, o katerem bi znali navjači Partizana sicer povedati marsikatero krepko, poslovili z zajetno odpravnino. Bjeković naj bi namreč za svoje slovo od Partizana prejel kar 17.000 evrov. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
pfc1 25.1.2012, 19:22 Prijavi komentar
MOGU DA TI PUŠE STANOJEEEE STANOJEE STANOJEEE !
pfc1 25.1.2012, 19:22 Prijavi komentar
MOGU DA TI PUŠE STANOJEEEE STANOJEE STANOJEEE !
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE