Uredništvo    11. maj 2017
Besedna vojna na relaciji Crvena zvezda - Partizan

Nikolić trdi, da ni bil kaznovan za rasizem

Kazen, ki jo je Marko Nikolić za rasizem lansko leto prejel v Sloveniji, je znova na tapeti. Tokrat v Srbiji. Nikolić trdi, da v pisni obliki nima nobene kazni.
SORODNE NOVICE
Ronaldo izziva še eno priznanj...
17.8.2017 | Mednarodni nogomet
Kdo bo trener leta?
17.8.2017 | Mednarodni nogomet
Stojković se vrača v Partizan
16.8.2017 | Evropske lige
Milan poslal ponudbo za Vidala
16.8.2017 | Mednarodni nogomet
Vardar zapustil še Sedloski
16.8.2017 | Mednarodni nogomet
Cristiano, Gigi ali Leo?
16.8.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: SPS)
Ko je Partizan prevzel vodstvo na lestvici srbske lige in s tem prehitel Crveno zvezdo, so se odnosi med velikima rivaloma znova zaostrili. Oglasil se je direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić in Partizanu očital marsikaj, njegovemu trenerju Marku Nikoliću pa, da sploh ne bi smel voditi Partizana, ker je v lanski sezoni v Sloveniji prejel prepoved vodenja ekipe na sedmih tekmah. Naj spomnimo, aprila lani so televizijske kamere Nikolića ujele, ko je z rasistično obarvano opazko okaral napadalca Olimpije Blessinga Elekeja. Nogometna zveza Slovenije (NZS) je Nikolića takrat kaznovala s sedmimi tekmami prepovedi vodenja ekipe, zaradi česar je Milan Mandarić sklenil, da mora za končnico sezone poiskati novega trenerja. Našel je Rodolfa Vanolija

Nikolić, ki ima zdaj priložnost, da s Partizanom osvoji naslov srbskega prvaka, se očitkov brani. Trdi, da mu Srbska nogometna zveza (FSS) ni spregledala ničesar, saj menda ima potrdilo, da ni bil suspendiran.

"To je notorna neresnica. Imam dokument, v katerem piše, da nisem suspendiran, ne v Sloveniji, še manj kje drugje. Nihče me ne bi zaposlil, če bi bil. To so neresnice, tako kot vse drugo, kar je bilo povedano na tiskovni konferenci (Zvezdana Terzića, op.p.)," je novinarjem na stadionu Partizana v Beogradu povedal Nikolić. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE