Uredništvo    11. maj 2017
Besedna vojna na relaciji Crvena zvezda - Partizan

Nikolić trdi, da ni bil kaznovan za rasizem

Kazen, ki jo je Marko Nikolić za rasizem lansko leto prejel v Sloveniji, je znova na tapeti. Tokrat v Srbiji. Nikolić trdi, da v pisni obliki nima nobene kazni.
SORODNE NOVICE
Hrvati za mundial z Grki
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
FIFA je določila nehumane term...
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
Na podrtem stadionu za naslov
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
Izključen kar med polčasom
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
Zaccheroni novi selektor ZAE
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
Malmo znova švedski prvak
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: SPS)
Ko je Partizan prevzel vodstvo na lestvici srbske lige in s tem prehitel Crveno zvezdo, so se odnosi med velikima rivaloma znova zaostrili. Oglasil se je direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić in Partizanu očital marsikaj, njegovemu trenerju Marku Nikoliću pa, da sploh ne bi smel voditi Partizana, ker je v lanski sezoni v Sloveniji prejel prepoved vodenja ekipe na sedmih tekmah. Naj spomnimo, aprila lani so televizijske kamere Nikolića ujele, ko je z rasistično obarvano opazko okaral napadalca Olimpije Blessinga Elekeja. Nogometna zveza Slovenije (NZS) je Nikolića takrat kaznovala s sedmimi tekmami prepovedi vodenja ekipe, zaradi česar je Milan Mandarić sklenil, da mora za končnico sezone poiskati novega trenerja. Našel je Rodolfa Vanolija

Nikolić, ki ima zdaj priložnost, da s Partizanom osvoji naslov srbskega prvaka, se očitkov brani. Trdi, da mu Srbska nogometna zveza (FSS) ni spregledala ničesar, saj menda ima potrdilo, da ni bil suspendiran.

"To je notorna neresnica. Imam dokument, v katerem piše, da nisem suspendiran, ne v Sloveniji, še manj kje drugje. Nihče me ne bi zaposlil, če bi bil. To so neresnice, tako kot vse drugo, kar je bilo povedano na tiskovni konferenci (Zvezdana Terzića, op.p.)," je novinarjem na stadionu Partizana v Beogradu povedal Nikolić. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE