Damjan Tratnik   19. februar 2011
Partizan izgubil še enega ključnega igralca

Na Kitajsko tudi Moreira

Beograjski Partizan je po Brazilcu Cleu na Kitajsko prodal še kreatorja igre na sredini igrišča in enega svojih najboljših igralcev Almamija Moreiro.
SORODNE NOVICE
Cruyff je za svetovalca vzel M...
21.8.2017 | Mednarodni nogomet
Matavž z Vitessejem na vrhu
20.8.2017 | Mednarodni nogomet
Viniciusu se že odpira
20.8.2017 | Mednarodni nogomet
Nihče ni bil kot Adriano
19.8.2017 | Mednarodni nogomet
Ronaldo izziva še eno priznanj...
17.8.2017 | Mednarodni nogomet
Kdo bo trener leta?
17.8.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Partizan je v letošnji sezoni šele drugič v svoji zgodovini zaigral v Ligi prvakov, a uspešnih nastopov v Evropi klubsko vodstvo ni znalo najbolje unovčiti. Še več – svoja najboljša igralca, Brazilca Clea in Portugalca Moreiro – je prodal na Kitajsko in tako v zadnjih tednih ostal brez dveh igralcev, ki sta odigrala ključni vlogi ob uvrstitvi v skupinski del Lige prvakov. Cleo se je že pred tedni preselil v vrste Guangjuja, danes pa so iz vrst kluba nekdanjega slovenskega reprezentanta Ermina Šiljaka Dalian Shideja sporočili, da se v njihove vrste seli 32-letni reprezentant Gvineje-Bisssau Almami Moreira, ki je za Partizan v štirih letih skupaj odigral kar 132 tekem in zabil 30 zadetkov.

Moreira je s Partizanom osvojil tri naslove srbskega prvaka in dva pokalna naslova, enkrat pa je bil v tem času tudi izbran za najboljšega igralca srbskega prvenstva.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE