Uredništvo    13. oktober 2016
Mladi branilec Partizana navdušuje v svoji prvi "polni" sezoni

Milenkovića že spremlja Evropa

Mladi Partizanov branilec Nikola Milenković, ki je odlično odigral večni derbi, že ima snubce iz močnih evropskih lig. Mladenič se pri Partizanu uči od Gregorja Balažica.
SORODNE NOVICE
Hrvati za mundial z Grki
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
FIFA je določila nehumane term...
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
Na podrtem stadionu za naslov
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
Izključen kar med polčasom
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
Zaccheroni novi selektor ZAE
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
Malmo znova švedski prvak
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Bi lahko Srbija v doglednem času dobila novega Nemanjo Vidića? Mnogi, ki podrobneje spremljajo igre beograjskega Partizana, so prepričani, da takšen nogometaš že obstaja in (za razliko od Vidića, ki je igral za Crveno zvezdo) nosi črno-beli dres. Beseda teče o mladem, komaj 19-letnem centralnem branilcu Nikoli Milenkoviću, ki v letošnji sezoni dobro igra v obrambni vrsti Partizana. Posebej se je ta mladi nogometaš izkazal na večnem derbiju proti Crveni zvezdi, kjer je odlično zaustavljal nasprotne napadalce in nakazal, da premore velik potencial. 

Odkar je trenersko krmilo pri Partizanu prevzel Marko Nikolić, Milenković igra v branilskem paru z občasnim slovenskim reprezentantom Gregorjem Balažicem, ki je tako na nek način njegov mentor. Njegov napredek je viden, nanj pa so že postali pozorni številni klubi iz močnejših evropskih lig. Denimo Ajax, Newcastle United, Anderlecht... 

Pri Partizanu že dolgo čakajo na kakovostnega branilca iz lastne mladinske šole in zdi se, da so ga zdaj končno le dočakali. Zanimivo pa bo videti, če se bo Milenković, ki je bil nedavno vpoklican v srbsko reprezentanco (sestavljeno iz igralcev domače lige) za prijateljsko tekmo s Katarjem, kaj dolgo zadržal v klubu, saj je Partizan kar močno zadolžen. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE