Uredništvo    12. februar 2015
Danilo Pantić je v skrbeh

Kdo mu je zažgal avto?

Partizanov nogometaš Danilo Pantić, ki noče podaljšati pogodbe s klubom in zato trenira individualno, je bil šokiran, ko je izvedel, da so neznanci zažgali njegov avtomobil.
SORODNE NOVICE
Video: Ko preprosto noče v gol...
19.10.2017 | Mednarodni nogomet
Blanc kandidat za klop ZDA
18.10.2017 | Mednarodni nogomet
Hrvati za mundial z Grki
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
FIFA je določila nehumane term...
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
Na podrtem stadionu za naslov
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
Izključen kar med polčasom
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Čeprav se pri beograjskem Partizanu, ki je močno zadolžen, danes ukvarjajo predvsem s prodajo napadalca Petra Škuletića v Rusijo, o kateri športni direktor kluba ne ve prav nič, je v medije prišel tudi odpisani Danilo Pantić. Talentirani mladenič, ki s Partizanom noče podaljšati pogodbe in je zato prisiljen trenirati individualno (ni šel niti na priprave v Turčijo), je namreč doživel nekaj, kar je v kriminalnem svetu kar pogost pojav.

Pred zgradbo v domači Rumi, v kateri živita njegova mama in sestra, je namreč pustil parkiran svoj avtomobil. A glej ga zlomka, njegov avtomobil je - zgorel. Zakaj in kdo ga je zažgal, še ni znano. A ker naj Pantić sovražnikov ne bi imel, srbski mediji domnevajo, da gre razlog iskati v tem, da 18-letni nogometaš, ki naj bi že bil dogovorjen za prestop v tujino, s Partizanom noče podaljšati pogodbe. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE