Zoran Milićev   14. junij 2011
Partizan tudi letos na pripravah v Sloveniji

Iz Beograda proti Sloveniji

Nogometaši Partizana so v ponedeljek opravili prvi trening v okviru priprav na novo sezono. Črno-beli bodo prihodnji torek prišli v Slovenijo in odigrali tekmo z Olimpijo.
SORODNE NOVICE
Zvezde novega tisočletja
7.10.2017 | Evropske lige
Kosanovićev Napredak zrušil Zv...
2.10.2017 | Evropske lige
Beograjska vodila, pa remizira...
15.9.2017 | Evropske lige
Prvi strelec Partizana odšel v...
30.8.2017 | Evropske lige
Velik ulov za Partizan, prihaj...
28.8.2017 | Evropske lige
Srbski derbi po scenariju slov...
28.8.2017 | Evropske lige
(foto: partizan.rs)
Točno ob 10. uri zjutraj so nogometaši Partizana v ponedeljek začeli priprave na novo sezono. Od 28 nogometašev, ki so na seznamu, se jih je na prvem treningu pojavilo 23. Med njimi je bil le eden takšen, ki doslej črno-belega dresa aktualnega srbskega prvaka še ni nosil. Gre za ganskega branilca Abrahama Frimponga, člana mlade reprezentance Gane. Slednji je pri Partizanu na preizkušnji. Na prvem treningu so manjkali Aleksandar Miljković, Medo Kamara, Radosav Petrović, Stefan Savić in Lamine Diarra.

"Premor je kratek, toda saj je bil dolg pozimi. Do odhoda na priprave imamo še dovolj časa, prepričan sem, da bomo dotlej formirali okostje ekipe. Z vodstvom kluba imamo dogovor, da bo to moštvo še vsaj dve leti igralo skupaj. V torek, 21. junija, odhajamo v Slovenijo, kjer nas čaka del priprav in tekma z Olimpijo," je dejal trener Partizana Aleksandar Stanojević.

Olimpija in Partizan se bosta pomerila v okviru praznovanja stoletnice igranja nogometa v Ljubljani, 23. junija v Stožicah.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE