Uredništvo    21. maj 2015
Presenečenje v finalu srbskega pokala

Ilić in Balažic ostala brez pokala

Čukarički je na finalni tekmi srbskega pokala presenetil Partizan in se veselil svoje prve lovorike v klubski zgodovini. Srečanje je odločil zadetek Slavoljuba Srnića v prvem polčasu.
SORODNE NOVICE
Zvezde novega tisočletja
7.10.2017 | Evropske lige
Kosanovićev Napredak zrušil Zv...
2.10.2017 | Evropske lige
Beograjska vodila, pa remizira...
15.9.2017 | Evropske lige
Prvi strelec Partizana odšel v...
30.8.2017 | Evropske lige
Velik ulov za Partizan, prihaj...
28.8.2017 | Evropske lige
Srbski derbi po scenariju slov...
28.8.2017 | Evropske lige
(foto: /)
Srbski pokal je za oba velikana srbskega nogometa, Partizan in Crveno zvezdo, že tretjo sezono zapovrstjo začaran. Po zmagah Jagodine in Vojvodine se je na letošnji finalni tekmi zmage presenetljivo veselil manjši beograjski prvoligaš Čukarički, ki je na stadionu Crvene zvezde z 1:0 premagal favorizirani Partizan. Srečanje, ki si ga je ogledalo približno 10 tisoč gledalcev, je šest minut pred koncem polčasa odločil Slavoljub Srnić, ki je dosegel edini zadetek na tekmi.

Čukarički ima za seboj izvrstno sezono, v kateri je krog pred koncem v državnem prvenstvu že zasedel odlično tretje mesto, sinoči pa se je s pokalno zmago dokopal do svoje sploh prve lovorike v klubski zgodovini.

Slovenska reprezentančna branilca Branko Ilić in Gregor Balažic sta finalno srečanje začela od prve minute in na igrišču ostala do konca tekme.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE