Uredništvo    19. avgust 2013
Nabito polne tribune na tekmi Maribora

Doosan Arena razprodana

Iz vodstva češkega prvaka Viktorie so sporočili, da so prodali prav vse vstopnice, ki so bile v prodaji za torkovo tekmo proti Mariboru v zadnjem krogu kvalifikacij za Ligo prvakov.
SORODNE NOVICE
V Ljudskem vrtu do lepega priz...
21.10.2017 | Slovenski nogomet
Proti Mariboru delno zaprt sta...
21.10.2017 | Slovenski nogomet
Juve zaslužil kar 110 milijono...
20.10.2017 | Evropski pokali
Kabha ostaja še eno leto
20.10.2017 | Slovenski nogomet
Navijači pahnili Romo v težave
20.10.2017 | Evropski pokali
Ronaldo je moj velik idol
19.10.2017 | Evropski pokali
(foto: Getty Images)
Pred nogometaši Maribora je prvi trenutek resnice, prva tekma zadnjega kroga kvalifikacij za Ligo prvakov proti Viktorii. Kaj bi Štajercem prineslo napredovanje v skupinski del tekmovanja vseh tekmovanj, je jasno, dovolj o tem pove podatek, da je zagrebški Dinamo za lansko igranje v Ligi prvakov prejel več kot 10 milijonov evrov. In to zgolj od Evropske nogometne zveze (UEFA)! V igri je torej ogromno, a naloga bo vse prej kot lahka. Viktoria ima svoje načrte, v torek zvečer bodo na njeni strani tudi navijači. Že res, da bo imel Maribor podporo okoli 800 pristašev, toda ogromno bo tudi takšnih, ki bodo držali pesti za domače. Iz vodstva Viktorie so namreč sporočili, da so razprodali vse vstopnice, ki so bile na voljo.

Doosan Arena bo torej razprodana, na štadionu bo slabih 12.000 gledalcev. Viktoria sicer tako ali tako nima težav z obiskom, štadion je več ali manj skoraj vedno poln. Dovolj o tem pove podatek, da je povprečni obisk domačih tekem Viktorie v minuli sezoni znašal 10.046 gledalcev na obračun. A nič ne da, Viole bodo zagotovo glasne, nogometaši Maribora pa bodo naredili vse, da bodo domači pristaši domov odšli razočarani.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE