Uredništvo    29. januar 2014
Nejasnosti okrog Luca Castaignosa

Prestop pod drobnogledom

Mednarodna nogometna zveza (FIFA) je pod drobnogled vzela potencialni prestop Luca Castaignosa v Tottenham. Nekdo je ponaredil podpis predsednika kluba.
SORODNE NOVICE
Ronaldo je moj velik idol
19.10.2017 | Evropske lige
Tottenham preživel nalet galak...
17.10.2017 | Evropske lige
Kane bi lahko postal novi Tott...
17.10.2017 | Evropske lige
V Tottenhamu ogorčeni nad Marc...
16.10.2017 | Evropske lige
Guardiola je bil nespoštljiv
14.10.2017 | Evropske lige
Real spet trka na vrata Totten...
8.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Nizozemski nogometaš Luc Castaignos je trenutno član nizozemskega Twenteja, kamor se je nekdanji up Feyenoorda podal po epizodi pri milanskem Interju. Želel pa je oditi v londonski Tottenham. V ta namen je hrvaški posrednik Danny Budimir, kot danes poročajo številni mediji, vzpostavil stik med kluboma. Očitno pa pri Twenteju v resnici niso pristali na začetek pogajanj (pri Tottenhamu so Nizozemce poklicali in želeli preveriti njihove resnične namene), trdijo namreč, da je bil podpis njihovega predsednika ponarejen. Tu se je vse skupaj zapletlo, vpletle pa so se pristojne organizacije. 

Mednarodna nogometna zveza (FIFA) je zato ob pomoči nizozemske zveze stvar vzela v svoje roke in začela preiskavo. Budimir je že pojasnil, da s celotno zadevo nima nič. Kdo je kriv za malverzacije,  s pomočjo katerih je igralca nekdo želel po hitrem postopku spraviti v Anglijo, naj bi pojasnila preiskava. "Doživel sem že marsikaj, tudi ponaredke, da pa bi nekdo ponaredil podpis predsednika kluba, tega pa še ne," pravi Budimir. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE