OSTALE NOVICE
Stran
od 27
8.7.2017
Evropske lige
Kar težko je verjeti, toda nadarjeni Ruben Neves je pristal na prestop v drugo angleško ligo! Dosedanji nogometaš Porta je odšel v Wolverhampton, s katerim sodeluje njegov agent Mendes.
2
6.7.2017
Evropske lige
Čeprav mu ponudb ne manjka, se je Iker Casillas odločil vztrajati pri Portu. Barve tega portugalskega velikana bo tako branil tudi v novi sezoni.
5
5.7.2017
Evropske lige
Kot vse kaže, bo Ruben Neves postal najdražji nogometaš v zgodovini angleškega Wolverhamptona. Vezist se bo iz Porta na Molineux preselil za 15 milijonov funtov odškodnine.
6
10.6.2017
Evropske lige
Agent Ikerja Casillasa naj bi v iskanju angažmaja izkušenemu španskemu vratarju poskusil legendo Real Madrida preseliti iz Porta k Sevilli.
2
Evropske lige
Portugalski velikan Porto je zaradi kršenja pravil finančnega fair playa prejel denarno kazen v višini 700 tisoč evrov, UEFA pa mu je naložila tudi omejitve glede prijave igralcev za nastope v Ligi prvakov.
1
7.6.2017
Evropske lige
Nekdanji portugalski reprezentant Sergio Conceciao po kratkem, a nadvse uspešnem obdobju na klopi Nantesa zapušča Francijo in se seli na klop velikana Porta.
0
23.5.2017
Evropske lige
Vodstvo portugalskega velikana Porta je po zgolj eni sezoni prekinilo sodelovanje s trenerjem Nunom Santom, ki je v bitki za naslov portugalskega prvaka pokleknil pred Benfico.
0
8.5.2017
Evropske lige
Benfica je dva kroga pred koncem sezone na Portugalskem tik pred četrtim zaporednim naslovom. Za novo zvezdico potrebuje le še eno zmago.
0
14.4.2017
Evropske lige
Vodstvo Porta se je opravičilo za skrajno neokusno skandiranje svojih navijačev na rokometni tekmi med Benfico in Portom. Na njej so navijači Porta gnusno izkoristili tragedijo Chapecoenseja.
0
7.4.2017
Evropske lige
Srčna izbranka španskega vratarja Ikerja Casillasa, Sara Carbonero, je najbrž že razkrila, kje bo v jeseni svoje kariere igral član Porta. Očitno ostaja na Portugalskem.
0
Stran
od 27