Uredništvo    30. november 2016
Benjamin Verbič je zaradi poškodb v Kobenhavnu trenutno napadalec

Verbič s Kobenhavnom niza zmage

Kobenhavn je v danskem prvenstvu dominantna sila in še naprej le zmaguje. Benjamin Verbič zadnje tekme igra v konici napada, razlog za to so poškodbe v ekipi.
SORODNE NOVICE
Ronaldo izziva še eno priznanj...
17.8.2017 | Mednarodni nogomet
Kdo bo trener leta?
17.8.2017 | Mednarodni nogomet
Stojković se vrača v Partizan
16.8.2017 | Mednarodni nogomet
Milan poslal ponudbo za Vidala
16.8.2017 | Mednarodni nogomet
Vardar zapustil še Sedloski
16.8.2017 | Mednarodni nogomet
Cristiano, Gigi ali Leo?
16.8.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: SPS)
V danski ligi bo, če ne bo spomladi kakšnega velikega presenečenja, Kobenhavn kot kaže ubranil naslov prvaka. Po devetnajstih odigranih krogih ima pred prvim zasledovalcem in mestnim tekmecem Brondbyjem namreč že 12 točk prednost (slednji ima tekmo manj), trenutna forma Kobenhavna pa je naravnost zastrašujoča, kajti v letošnji sezoni v prvenstvu sploh še ni izgubil.

Včeraj je Kobenhavn s 4:0 premagal še Viborg in tako svoj niz zaporednih ligaških zmag raztegnil na sedmo tekmo. Svoj delež je v 77 minutah prispeval tudi slovenski reprezentant Benjamin Verbič, ki ostaja nepogrešljiv član udarne zasedbe. Bivši nogometaš Celja je sicer v zadnjem obdobju napadalec, a le po sili razmer. Poškodovana sta namreč Andreas Cornelius in Federico Santander, zato je trener Stale Solbakken Verbiča s krila premaknil v napad, ob bok Andriji Pavloviću. Verbič je v tej sezoni v danski ligi na 15 tekmah sicer zabil štiri gole. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
OGLAŠEVANJE