Uredništvo    25. maj 2017
Benjamin Verbič s Kobenhavnom danski prvak

Verbič do nove dvojne krone

Slovenski reprezentant Benjamin Verbič pri Kobenhavnu še naprej zbira trofeje. Že drugo sezono zapored je z najmočnejšim danskim klubom osvojil dvojno krono in tako zmagoslavno končal uspešno sezono.
SORODNE NOVICE
Verbič ubranil naslov prvaka
6.5.2017 | Slovenski nogomet
Ta gol bo vedno z menoj
18.4.2017 | Slovenski nogomet
Verbič odločil najpomembnejšo ...
17.4.2017 | Slovenski nogomet
Povratek Benjamina Verbiča
20.2.2017 | Slovenski nogomet
Dva najboljša iz Kobenhavna v ...
30.1.2017 | Evropske lige
Verbič okreva v Dohi
5.1.2017 | Slovenski nogomet
(foto: uradna spletna stran kluba)
Kobenhavn do konca sezone čaka še ena, zadnja prvenstvena tekma, toda že dolgo je jasno, da je za starega in tudi aktualnega danskega prvaka letošnja sezona zelo uspešna. Kobenhavn je namreč dobro igral v Ligi prvakov, se pokazal v dobri luči tudi v izločilnih bojih Lige Europa, nato premočno slavil v domačem prvenstvu, danes pa je prvenstveni lovoriki dodal še pokalno. 

V finalu danskega pokala je Kobenhavn s 3:1 premagal velikega mestnega tekmeca Brondby (Gregor Sikošek je sedel na klopi za rezervne nogometaše), celotno tekmo pa je odigral tudi slovenski reprezentant Benjamin Verbič. Slednji je vso sezono standarden v ekipi Kobenhavna, današnja lovorika pa je pravzaprav krona uspešne sezone, v kateri je prvič okusil slast elitne Lige prvakov, se utrdil v reprezentančnem dresu ter potrdil status enega boljših igralcev v danskem prvenstvu.

Za Verbiča je to četrta lovorika, odkar igra na Danskem, tudi v lanski sezoni je ta 23-letni bivši nogometaš Celja s Kobenhavnom namreč osvojil dvojno krono. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE