Uredništvo    22. april 2014
Basel doživel novo razočaranje

Podaljški znova usodni za Basel

Nogometaši Basla so po bolečem izpadu iz evropske lige doživeli novo razočaranje, saj jih je v finalu domačega pokala po podaljških ugnal še Zurich.
SORODNE NOVICE
Hrvati za mundial z Grki
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
FIFA je določila nehumane term...
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
Na podrtem stadionu za naslov
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
Izključen kar med polčasom
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
Zaccheroni novi selektor ZAE
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
Malmo znova švedski prvak
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Basel je pred zadnjimi šestimi krogi švicarskega prvenstva na dobri poti do novega naslova državnega prvaka, saj ima pred najbližjim zasledovalcem Grasshopperjem trenutno štiri točke prednosti. Kljub temu so v taboru najboljšega švicarskega kluba zadnjih let v letošnji sezoni doživeli že dve veliki razočaranji, ki bosta precej skazili veselje ob morebitnem novem naslovu državnega prvaka. V četrtfinalu evropske lige je Basel namreč zapravil kar tri gole prednosti proti Valencii in se po podaljških na Mestalli poslovil od tekmovanja, podaljški pa so bili za Basel usodni tudi v finalu švicarskega pokala, ki ga je prvič po letu 2005 osvojilo moštvo Zuricha. Junak slednjega je bil občasni švicarski reprezentant in nekdanji član nemškega Schalkeja Mario Gavranović, ki je dosegel oba zadetka.

"To je čudovit dan. Zelo sem vesel zaradi osvojene lovorike, prav tako pa sem presrečen, ker sem uspel prav jaz doseči oba zadetka," je po tekmi povedal Gavranović.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE