Damjan Tratnik   2. avgust 2010
Landon Donovan se ne bo vrnil na Goodison Park

Za Everton je predrag

Ameriški reprezentant Landon Donovan se želi vrniti v Evropo, toda vodstvo lige MLS zanj zahteva visoko odškodnino. Preprosto previsoko za vodstvo Evertona.
SORODNE NOVICE
Neustrašni Harry našel novo žr...
22.10.2017 | Evropske lige
Poskrbimo, da bo želel ostati
22.10.2017 | Evropske lige
Usoda ni več v mojih rokah
22.10.2017 | Evropske lige
Prestop zahteval v višku boja ...
22.10.2017 | Evropske lige
United si je zaželel Solerja
22.10.2017 | Evropske lige
Tudi na prijateljskih boljši p...
22.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Krvnik Slovenije na svetovnem prvenstvu, ameriški reprezentant Landon Donovan naj bi se želel posloviti od lige MLS in se vrniti nazaj v Evropo, toda težave mu povzroča visoka odškodnina, zaradi katerega so se mu že odrekli pri Evertonu. V dresu slednjega je 28-letnik, ki je trenutno član kluba Los Angeles Galaxy, kot posojen igral v minuli sezoni, čeprav so bili na Goodison Parku več kot zadovoljni z njim, pa ne skrivajo, da je za njih preprosto predrag.

"Z največjim veseljem in užitkom bi Landona znova pozdravil v svoji ekipi, toda zdi se mi, da je za nas predrag. Preprosto za enega nogometaša ne moremo odšteti toliko, kot bi morali zanj. Naše finančno stanje je pač takšno, kakršno je. Vodstvo lige MLS zanj zahteva veliko, zares veliko, hkrati pa ni več ravno najmlajši..." pravi trener angleškega prvoligaša David Moyes in nadaljuje: "Mi smo v letošnjem poletnem prestopnem roku zapravili zgolj milijon funtov za Magayeja Gueyeja, medtem ko sta bila Jermaine Beckford in Jan Mucha brez odškodnine. Glede na standarde, ki vladajo v Premier League, nismo zapravili praktično nič. Verjetno bomo letos zapravili najmanj med vsemi." Za Donovana, nekdanjega nogometaša Bayerja iz Leverkusna in Bayerna, naj bi se sicer zanimalo še kar nekaj drugih angleških klubov, med drugim menda tudi velikana Chelsea in Manchester United.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE