Anže Zajič   9. november 2012
Nekdanji nogometaš Michael Branch je tihotapil drogo

Sedem let za zapahi

Nekoč je bil mladi reprezentant Anglije, pri Evertonu je debitiral star vsega 18 let, sedaj pa je bil Michael Branch obsojen na sedem let dolgo zaporno kazen.
SORODNE NOVICE
Najmanjši premagal največjega
21.10.2017 | Evropske lige
Mislim, da se bo vrnil že leto...
20.10.2017 | Evropske lige
Everton kaznoval vročekrvneža
20.10.2017 | Evropske lige
Uživam trdno podporo vodstva
19.10.2017 | Evropske lige
Mourinho naj raje razmišlja o ...
19.10.2017 | Evropske lige
Zmaga je za separatiste
18.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Ni prvi, ki je odšel po napačni življenjski poti, zagotovo tudi ni zadnji, je pa njegova zgodba zanimiva - Michael Branch, nekoč sila obetavni nogometaš iz Liverpoola, bo moral naslednjih sedem let preživeti za zapahi. Njegov greh je povezan z drogami, ki jih je pomagal tihotapiti in preprodajati, zato na sodišču zanj niso pokazali kaj prida milosti. Brancha so ulovili kar dvakrat: prvič, ko je na parkirišču v Liverpoolu drugi osebi predal več kot 3 kilograme amfetaminov, drugič, ko so na njegovem domu v Otterspoolu našli kilogram 82-odstotnega kokaina.

Branch je sicer profesionalno kariero začel pri Evertonu, za katerega je debitiral že kot 18-letnik. Kasneje je igral tudi za Manchester City, Birmingham City, Wolverhampton, Reading, Hull City, Bradford City, Chester City, Halifax Town in nazadnje za nižjeligaški klub Burscough. Enkrat je zaigral za mlado angleško reprezentanco, danes pa je star 34 let in ožigosan kriminalec.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE