Anže Zajič   9. november 2012
Nekdanji nogometaš Michael Branch je tihotapil drogo

Sedem let za zapahi

Nekoč je bil mladi reprezentant Anglije, pri Evertonu je debitiral star vsega 18 let, sedaj pa je bil Michael Branch obsojen na sedem let dolgo zaporno kazen.
SORODNE NOVICE
Na Liberty prihaja Manchester ...
19.8.2017 | Evropske lige
Tottenham potrdil Sanchezov pr...
18.8.2017 | Evropske lige
Pritegnila me je veličina Unit...
18.8.2017 | Evropske lige
Tottenham podira rekord
18.8.2017 | Evropske lige
Kupiti Arsenal, odpustiti Weng...
18.8.2017 | Evropske lige
Costa: Hočem samo Atletico!
17.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Ni prvi, ki je odšel po napačni življenjski poti, zagotovo tudi ni zadnji, je pa njegova zgodba zanimiva - Michael Branch, nekoč sila obetavni nogometaš iz Liverpoola, bo moral naslednjih sedem let preživeti za zapahi. Njegov greh je povezan z drogami, ki jih je pomagal tihotapiti in preprodajati, zato na sodišču zanj niso pokazali kaj prida milosti. Brancha so ulovili kar dvakrat: prvič, ko je na parkirišču v Liverpoolu drugi osebi predal več kot 3 kilograme amfetaminov, drugič, ko so na njegovem domu v Otterspoolu našli kilogram 82-odstotnega kokaina.

Branch je sicer profesionalno kariero začel pri Evertonu, za katerega je debitiral že kot 18-letnik. Kasneje je igral tudi za Manchester City, Birmingham City, Wolverhampton, Reading, Hull City, Bradford City, Chester City, Halifax Town in nazadnje za nižjeligaški klub Burscough. Enkrat je zaigral za mlado angleško reprezentanco, danes pa je star 34 let in ožigosan kriminalec.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE