Anže Zajič   22. december 2010
Ameriški zvezdnik se ne bo vrnil v Evropo

Raje bo počival

Landon Donovan se v tokratnem zimskem prestopnem roku ne bo vrnil nazaj v Evropo. Ameriški nogometni zvezdnik pravi, da bo tokrat raje počival po nekaj napornih letih.
SORODNE NOVICE
Nihče ni bil kot Adriano
19.8.2017 | Mednarodni nogomet
Ronaldo izziva še eno priznanj...
17.8.2017 | Mednarodni nogomet
Kdo bo trener leta?
17.8.2017 | Mednarodni nogomet
Everton dobil svojega "Neymarj...
17.8.2017 | Evropske lige
Stojković se vrača v Partizan
16.8.2017 | Mednarodni nogomet
Milan poslal ponudbo za Vidala
16.8.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Čeprav se je veliko govorilo o tem, da bi se lahko Landon Donovan vrnil nazaj v Evropo, kjer je v minuli sezoni kot posojen igral za Everton, pa se takšen scenarij letos ne bo uresničil. 28-letnik se je namreč odločil, da premora v Združenih državah Amerike tokrat ne bo izkoristil za brcanje žoge na Stari celini, pač pa bo raje počival in si nabiral moči za naslednjo sezono v ligi MLS.

"Čeprav sem užival pri Evertonu, vseeno menim, da je bolj pomembno, da si vzamem dovolj časa za počitek po naporni sezoni v ligi MLS. O tem, da bi bil posojen kateremu drugemu klubu kot Evertonu, nisem razmišljal, toda dejstvo je, da sem zadnji dve leti praktično igral brez premora. Zato mislim, da je moja odločitev pravilna, saj bi rad še kar nekaj let blestel tako v dresu svojega kluba kot tudi reprezentance," je povedal soigralec Davida Beckhama pri ameriškem klubu Los Angeles Galaxy, ki je v preteklosti nosil tudi dres Bayerja iz Leverkusna in Bayerna iz Müncha.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE