Anže Zajič   25. julij 2014
Tim Howard ne čuti potrebe po vrnitvi v ligo MLS

Njegova kri je modre barve

Izkušeni ameriški čuvaj mreže Tim Howard pravi, da se noče vrniti nazaj domov. Ne vidi drugega scenarija, kot da bo svojo kariero sklenil na golu Evertona.
SORODNE NOVICE
Costa: Hočem samo Atletico!
17.8.2017 | Evropske lige
Pep zdaj lovi še Evansa
17.8.2017 | Evropske lige
Everton dobil svojega "Neymarj...
17.8.2017 | Evropske lige
Benitez pripeljal Joseluja
16.8.2017 | Evropske lige
Jese na posojo v Stoke!
16.8.2017 | Evropske lige
Barry prestopil v WBA
16.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Tim Howard si kruh že celo večnost služi v Angliji, dejansko je minilo že enajst let, kar je zapustil Združene države Amerike in odšel na Otok. Sprva je bil član Manchester Uniteda, od leta 2006 dalje pa brani barve Evertona. In na Goodison Parku se počuti tako dobro, da noče niti pomisliti na to, da bi kariero končal kjerkoli drugje. Pa čeprav klubi iz lige MLS stojijo pred njegovimi vrati, seveda v želji, da bi ga pripeljali nazaj domov.
 
"Mislim, da je barka, ki pljuje proti ligi MLS, zame že odplula," se je slikovito izrazil 35-letni Howard. "Če bi me odprli s skalpelom, bi videli, da je moja kri modre barve. Everton je klub, pri katerem želim končati kariero, res ne vidim možnosti, da bi spet igral doma. Preden sem podpisal novo pogodbo z Evertonom, je še obstajala manjša možnost za to, toda sedaj je ni več," je še pristavil Howard, ki je za klub iz Liverpoola odigral že 347 tekem, enkrat pa se je vpisal tudi med strelce. To mu je uspelo na tekmi z Boltonom, ko je žogo "nabil" izpred svojega gola in to storil tako dobro, da je presenetil tudi kolega Adama Bogdana.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
HamKam 26.7.2014, 02:16 Prijavi komentar
Naslov pa res tak, da sem šel takoj pogledat kakšen rumen tisk bo spet to ... mislim to prispodobo s krvjo, nogomania, tle ste malo brcnili v temo, sicer pa je to samo moje mnenje.
vodomecs 25.7.2014, 23:51 Prijavi komentar
Kaj ti bluziš o nekih prispodobah in špekulacijah?!?! Ded je sam povedal, da je "modre krvi", da hoče tu ostati do konca kariere! End of story
BojanKrkič*LOVE 25.7.2014, 22:05 Prijavi komentar
Mediji so začeli špekulirati, da naj bi to glede modre krvi bila le prispodoba, ki naj bi nakazovala predvsem njegovo naklonjenost Evertonu. Seveda so to zaenkrat le špekulacije na katere Tim še ni odgovoril.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE