Anže Zajič   5. januar 2011
David Moyes ne razmišlja o tem, da bi zapustil klop Evertona

Ne bo vrgel puške v koruzo

Škotski strokovnjak David Moyes noče niti pomisliti na to, da bi zapustil Everton. Slednjemu v tej sezoni ne gre vse po načrtih, za nameček je prazna tudi klubska vreča z denarjem.
SORODNE NOVICE
Rooney osrečil stare in nove n...
21.8.2017 | Evropske lige
Nasri iz Cityja v Antalyaspor
21.8.2017 | Evropske lige
Mourinhov United, drugi del
21.8.2017 | Evropske lige
Ibra že naslednji teden spet v...
20.8.2017 | Evropske lige
Nasri bo zaigral z Eto'ojem
20.8.2017 | Evropske lige
Poraz navkljub rekordni posest...
20.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Pred dnevi je priznal, da januarja ne bo kupoval novih nogometašev, saj klub preprosto nima denarja, sedaj pa David Moyes dodaja, da kljub slabemu finančnemu stanju ne razmišlja o tem, da bi se poslovil od vloge trenerja Evertona. Za nameček so rezultati v tej sezoni vse prej kot navdušujoči in po porazu proti Stoke Cityju se je v Liverpoolu začelo glasno govoriti, da naj bi bil Moyes tik pred odhodom. Toda strokovnjak iz Škotske je hitro zavrnil takšen scenarij.

"Nikoli ne bi kar sam zapustil tega kluba. Tukaj sem že osem let, štirikrat oziroma petkrat smo se prebili tudi v Evropo. Nekajkrat smo bili tudi v krizi, a smo vsakič preživeli in se dvignili. Zato tudi tokrat še naprej verjamem v nas," pravi nekdanji trener Prestona, ki na Goodison Parku službuje od leta 2002 dalje, in nadaljuje: "Nihče si ne more misliti, kako slabo se počutim, ker nam ne gre po pričakovanjih. A nihče se ne trudi bolj kot jaz. In dejansko mi ne preostane nič drugega, kot da še naprej trošim svojo energijo. Vse v želji, da se bomo kar najhitreje dvignili."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE