Uredništvo    3. januar 2013
David Moyes je bil po zmagi nad Newcastlom evforičen

Naš nogomet je fantastičen

Evertonov trener David Moyes je malce nezadovoljen z obrambo, toda splošen vtis, ki ga pušča Everton, pa je po njegovem mnenju zelo dober.
SORODNE NOVICE
Neustrašni Harry našel novo žr...
22.10.2017 | Evropske lige
Poskrbimo, da bo želel ostati
22.10.2017 | Evropske lige
Usoda ni več v mojih rokah
22.10.2017 | Evropske lige
Prestop zahteval v višku boja ...
22.10.2017 | Evropske lige
United si je zaželel Solerja
22.10.2017 | Evropske lige
Tudi na prijateljskih boljši p...
22.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Everton je na sinočnji tekmi proti Newcastlu že zaostajal, a se je uspel pobrati in na koncu je srečanje, z njim pa tudi pomembne tri točke, dobil (2:1). Everton je slavil po zaslugi bombe Leigtona Bainesa in zadetku Victorja Anichebeja. Zmaga je razveselila trenerja Davida Moyesa, ki se pomembnosti osvojenih treh točk dobro zaveda.

"Žal smo morali spet garati, ampak tako pač je. Igralci imajo pravi karakter, pravi odnos. Rezultat na koncu je nagrada za to. Pri prejetem golu smo slabo posredovali. Pričakovali smo, da bo nasprotnik močan in to se je tudi zgodilo. Ampak moram priznati, da smo igrali fantastično. Ne razumem, kako nismo zabili še več zadetkov," je dejal Moyes. 

Everton se je v zmago vkopal na peto mesto prvenstvene razpredelnice. Klub iz Liverpoola potihoma seveda upa na preboj med elitno četverico, kar pa bo zelo težko. Moyes se tega zaveda, zato govori previdno: "Nimamo druge. Jemati moramo tekmo za tekmo. Na vsako tekmo se pripravljamo kot da je naša zadnja in skušamo osvajati točke."
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
FCEverton 3.1.2013, 12:21 Prijavi komentar
Bravo Everton, bravo David Moyes. Za mene je najboljši trener. Vsi kujejo Mourinha pa ne vem koga vse. Ne rečem, je oziroma so dobri, ampak z ekipo srednjega ranga brez močnih finančnih zaledij Moyes dela čudeže. Svaka čast!! Le tako naprej.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE